Silan_Abdullah Kızlar bugün kontrolüm vardı doktora bir daha cinsiyeti sordum bana erkeğe benziyor dedi yani bu ne demek oluyor ben erkeğe göre hazırlık yapayım mı yapmıyayım mı arada kaldım bana yardımcı olur musunuz 🙏🙏
Silan_Abdullah numix 35+5 ben aylardır burda soruyorum hastanede soruyorum bir türlü öğrenemedim bugün erkeğe benziyor dedi erkek galiba
Ummuarbc Silan_Abdullah yani canım şimdiye kadar nasıl öğrenilmedi ki bence eşyalarını direk gidip mavi olarak alma doğumda bir supriz yasayabilirsin erkek ihtimaliyle birşeyler al ama kızada erkeğe de gidecek şeyler al
Leylaaa_46 Silan_Abdullah bu haftaya kadar göstermedi mi ? Yoksa emin mi olmadı doktor bu haftaya kadar yüzde 80 Emin olması lazımdı
Silan_Abdullah Leylaaa_46 Ummuarbc ya bacak arasında kordon vardı bende pek sormuyordum doktor kötü olduğu için bu sefer doktor iyiydi uzmanlık alanı vardı bende gözüktüm erkektir dedi erkeğe benziyor dedi
Silan_Abdullah Bubu_ ya ben sormadım bazen problemler oldu bir türlü öğrenemedim ama bu bakan doktor çok iyi