Sahra1221 Kürtajdan sonra dengem bozuldu pik olup olmadığını bile anlamıyorum. Geçen ay da olmadı. Sizce yumurtlama mı yoksa daha var mı? 
zlemceylan Sahra1221 regl düzenin nasıl oluyor önceki testlerinde çekildiği var mı fotoğrafı acaba bende bir gebenin günlüğü kasetlerini kullanıyorum bende şu an pik göremedim
Sahra1221 Ayshababy tamam canım. Geçen ay da bu şekilde oldu ama silikleşti. Anlamadım sizden yardım isteyeyim dedim 🌸
Sahra1221 Ayshababy doktor yumurta kalitesizliğinden olabiliyor dedi. Kaç defa böyle oldu benim artık yoruldum. İstersen doktora git yumurta destekleyici kullan iyi gelir belki bana da öyle dedi.
Ayshababy Sahra1221 gittim canım hep iyi normal dediler en son gitimde progesteron vermişti 3 ay kullan diye ama onunan hep erken adet oldum
EceQueen Bazı testlerde iki çizgi aynı koyuluğa ulaşmıyor. Yumurtlamış olabilirsiniz ne olur ne olmaz değerlendirin. Ayrıca bu ay olmazsa bir sonraki ay mutlaka yumurtlama masajı yapın çok çok etkili
Sahra1221 EceQueen tamam öyle yaparım 🙏 1 haftadır masaj yapıyorum inan her şeyi yapıyorum. Geçen ayda böyle oldu dediğiniz gibi bazı testler çok koyulaşmıyor. Teşekkürler 🌸🌺
Sahra1221 zlemceylan keşke baştan aynı testle devam etseydin. Ben de bir gebenin günlüğünü kullanıyorum diğerleri çok silik
zlemceylan Sahra1221 kargo gelmemişti bayram aralığı olunca şimdi takip ediyorum bugün beyaz renginde akıntı ve bel ağrısı var