Aylaa123 S1249 herkesle kendinizi kıyaslamayın çok kilo almamıssınız eğer kilonuz normalse zaten 12 13 kilo alımı çok normal bebeğiniz sağlıklı olduktan sonra doğumdan sonra verilie merak etmeyin bende kilo alıyorum bazen üzülüyorum ama doğum sonrası halledilir
erayinannesi_333 S1249 53 ile hamile kaldım suan 59 oldum 31 haftalığım 😄 il oğlumda da böyleydi bünyeyle alakalı galiba kendinizi kimseyle kıyaslamayın hemen verirsiniz doğumdan sonra bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almak önceliğimiz sonuçta 🌸
Mehtapca06 S1249 ben iki doğumumda da cok ucuk kilolar aldim cogu ödem takilma sen kiloya hamileliğin keyfini çıkar 😂
Altunkaya_44 S1249 bende 8aylik 32 haftadayim 6kilo aldım ve sanki hepsini 7.ayda aldım önceden 1,2kilo fazlam cikiyodu 7.ay bitti tartıldım 6kilo
hilal_wq4 O ne ki canım ben 51 ile başladı 71 ile devam ediyorum Allah sonumu hayır etsin 😂🫣8 aylık hamileyim bu arada
sltn2686 Benim hedefim de bu 10-12 kiloyla kapatmak önemli olan boy kilo endeksiniz fazla kilolu değilseniz normal kilo almışsınız
FKRKS29 S1249 18+4uz 4 buçuk ay işte 3 kilo almissimmm🤣 zaten kiloluydum 82 yle hamile kaldım bugün kahvaltıdan sonra 85 ciktim ben şok😄
Matematikciiii 33 haftalığım bende 4 kilo aldım ama ben zaten kilolu hamile kaldım daha 2 3 haftadır normal şekilde beslenmeye başladım öncesinde hep tatlısız ekmeksiz vs beslendim o yüzden 8.aya kadar kilo almadım desem yeriydi