nurlique Ücretler hakkında bilgisi olan var mı hangi doktorda doğum yaptınız, memnun kaldınız mı , paket şeklinde miydi kızlar bilgilendirirseniz çok mutlu olurumm
Damlakhrmn nurlique bi yakınımız geçen ay can hastanesinde doğum yaptı muayene 1000 tl doğum ücreti de 27 bin tlydi eğer zam gelmediyse
Deebg BusrAsil2019 merhaba irfan bey nasıl bir hekim acaba istanbuldan İzmire tayinim çıktı doktor arayışım var rapor ihtiyacım var yardımcı olur mu sizce
BusrAsil2019 nurlique irfan hocayı ben Çiğli devletten tanırım 10 haftalıkta cinsiyeti bilip söyleyen ender doktorlardandır. Çok mükemmel ilgili beklentini fazlası ile karşılıyor 😍
Damlakhrmn nurlique bende Karataş da doğum yapacağım 36 bin tl ödedim geçen hafta Salı bilginiz olsun
nurlique Damlakhrmn karataşın da adını çok duydum ama maalesef karşıyakada olunca gidemedim cok uzak diye Sağlıkla kucağınıza alın insallah 🌺
nurlique BusrAsil2019 teşekkür ederimm ben calibe hanıma gitmiştim ama memnun kalmadım ne yalan söyleyeyim doktor değiştirmek istiyordum irfan hocayı da düşünücem🌺
BusrAsil2019 Deebg İrfan bey çok iyi bir hekim dediğim gibi. Rapor konusuna çok hakim değilim ama geri çevireceğini sanmam ☺️
Deebg BusrAsil2019 çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için yarın için randevu aldım gideceğim inşallah 😊
Bebekveben Can hastanesi buket sackiran doktorum ilk dogumumu da onda yaptım çok memnunum ama sağlık sigortam var muayne 1500 olmuş bı tek onu biliyorrum doğum kaç para bilmiyorum
Deebg BusrAsil2019 merhaba irfan beye gittim bugün söylediğiniz gibi çok memnun kaldım teşekkür ederim öneriniz için 🙏
BusrAsil2019 Deebg rica ederim ne demek ❤️ Söylediyse cinsiyeti şaşmaz bana 10.haftamda erkek demişti 😀 hayırlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza 🥰
Mommirem Deebg merhaba bende doğumu irfan beyde yapmak istiyorum heyet raporu konusunda yardımcı olur mu acaba?