Sbhakcnn 32+3haftalık olduk elim kolum bşye kalkmıyo hiç bşy yapasım yk yemek yiyesim bile gelmiyo midem çok yanıyo gece gündüz benim gbi olan varmı 🥹
ZeyHus33 Sbhakcnn valla Bekliyorm 37 haftaligim bugün Nts sancı çıktı 3 santim açıklık var geri gönderdi doktor bakalm nezmn sancı olursa hastaneye yatiş arabada dogurursun yoksa dedi
Busra_27_34_ Sbhakcnn 36 haftalık olduk günler geçsin diye bekliyorum sıcaklar buharlaştıracak yoksa 😁
Bendiyebiri_ Sbhakcnn bugün tam 26 haftalık olduk bı can ağrısı falan kusma baş dönmesi derken bu zaman a geldik ama şu son bı kaç gündür hiç bişey olmamasına rağmen moralim çok bozuk depresyona girmiş gibiyim hiç bişey yapmak istemiyorum boş boş oturmakta canımı sıkıyor napaacagimi şaşırdım
Mery27 36+1 oldum, kalça ve bacak sancısı üç haftadır giriyor, evdeyim yatıyorum bu seferde canım sıkılıyor
Mine34 Sbhakcnn 20 haftalık oldum çok hareketli bir bebeğim var bende bazen halsizlik oluyor havanın sıcaklığından dolayı galiba genel ruh halim çok iyi kayinpederimin evde kalmasına sinir olduğum dışında 😡
Asiya__0045 Sbhakcnn kizlar bende son regli tarihime gore 32+3 olmam lazim ama 30 haziran gecesi cok sancim oldu asiri oglen yani 1 temuz doktora gitim bebegin dogum kanLina girdigini normal dogum yapacagimi ve bebegin 2 hafta onde oldugunu hizli gelistigini 34 haftalik oldugunu soyledi noemalde dogumum 23 agustostu simdi temuz sonu dogurursun diyo doktorum ilk gebeligimde 36 haftada sonlabmisti kizimda acele etmisti ama haftasiyla uyumluydu yani bebegin olcumlerine gore ay sonu 38 haftalik olacagiz yani sizden fijir edinmek istoyorum endiselenmlimiyim ne yapmaliyim
Cansu-2600 Sbhakcnn 24+2 olduk bizde benide sıcakta ise gidip gelmek zorluyor miğde yanmalarimda sağolsun aman vermiyor 😏
Hilal14-12-21 Sbhakcnn 38+3 aynı durumun daha fazlası var bende de hiç bişey istemiyorum zorla kalkıp yemek fln yiyorum resmen inşallah bir an önce dogururum
KumsalAdaMom24 Sbhakcnn 32+2 olduk çok şükür 🙏🏻 benimde sabahları kahvaltı yapasım gelmiyor canım artık istemiyor hiç bişey çok sıcak havalar artık hem dışarı çıkıp gezmek istiyorum hemde yatmak istiyorum ama evler çok sıcak dışarı çıkınca eve giresim gelmiyor ama çok yoruluyorum 😂 bide bi kaç gün yürürken hareket etmeye başladı durduğumda bile o kadar hareket etmiyordu altta da baskı oluyor öyle olunca kanala mı ilerlemeye çalıştı naptı anlamadım bi kaç gün böyle oldu sonra bi gün yatarken yer değiştirdi hissettim bidaha da yürürken o kadar baskı hissetmedim değişik haftalardayız valla bişey mi oldu diye hep ödüm kopuyor 😂
Sbhakcnn KumsalAdaMom24 yatsam skılıyorum gezsem yoruluyorum😄 artık agırlaştıkca insanın bşy yapası gelmiyo sanırım 🥹