Arzu45 Qogus pedi benimkisi baya bir stok yapmisdim ama 1 ay gibi kullandim daha duruyor. Hem sagliksiz. Onun yerine pecete ve ya kumas kiysaniz ondan daha iyi. Aklima gelmiyor su an geldukce yazarim diye dusunuyorum😄😄😄
SrpYlmz Arzu45 göğüs pedi normal mi almıştınız jelli olanları varmış bır paket ondan aldım ben işe yarar umarim
Masym34 Arzu45 göğüs pedi 2. Paketi alıyorum benim göğüs ucum kanadı hep hassaslaştı kalkan lansinoh vs kullandım etki etmedi bi göğüs pedi ve tabin yağı çok iyi geldi bence göğüs pedi alınmalı
Minnaksever Arzu45 göğüs pedi aldım sütüm akarsa diye doğru düzgün gelmedi bırak akmayi 😂 zeytinyağı sürüp koyuyordum yara geçsin diye 😁 onun dışında ana kucağına asla yatmadı
Arzu45 Masym34 evet alinmalida hani gerektigi kadar ben hep akacak sandigim icin 3.4 paket almjsdim 1 paketi bitirwmedim :) surprizbebe yasdikla dizip reflu yatagida yapabiliriz) surprizbebe ivitt @“Minnaksever”#p33054853bende de ayni durumlae yasandi😄 surprizbebe 😁
Hlyabtr00 Mediha26 kesinlikle pişmanlık bu. Bnm oğlumun zamanımda bunlar rövanştaydi aldım ama lanet ettim. Yok böyle saçma araba
gizbirhil Arzu45 daha doğurmadım hemen hemen herşeyi aldım ama aklım hala alamadıklarımda(gümüş kapak) 😂
Enfal_06 Arzu45 göğüs pedini şimdiden kullanıyorum ben çok işime yaradı 29 haftalık hamileyim 19 haftadan beri sürekli sıvı geliyor göğüs pedi sayesinde kıyafetlerime bulaşmiyor
Ytsnzy İlk kızımda köpüklü banyo filesi almıştım ama kullanmadım suya temas edemiyor diye muhtemelen bunda da kullanmam😀