Minikmercimek_ 32.haftanın içindeyiz kızlar yavaş yavaş araştırıyorum bakıyorum siz nerelere yaptırdınız uyguna bildiğiniz güvendiğiniz sayfa varsa paylaşabilir misiniz görselli olursa sevinirim 🥲🥰
Enfal_06 Minikmercimek_ bende yaptiricam yengem yaptırmıştı magnet çikolatası çok güzeldi instadan bi sayfadan yaptırmıştı bende baktım güzeldi sorunsuz gönderdikleri için ordan yaptırırım
SrpYlmz Minikmercimek_  bunu yaptırdım ben ayıcık mum trendyoldan . Çikolatayı da ya instgramdan luna çikolataya yaptircam yada trenyoldan tuna cikolataya ablama yaptırmıştım instgramdan luna çikolataya memnun kalmislardi
Minikmercimek_ Esum48 ekstra gelenler için çikolata da güzel olur gibi çok güzel görseller var işte güvenilir mi o önemli 😏
Minikmercimek_ Enfal_06 ay böyle hepsini takım olarak yaptırmak istiyorum ama masallah fiyatları uçuyor 😄
Minikmercimek_ SrpYlmz oyy🐣 çikolata kendi alıp baskısını sipariş veren de var acaba öylemi yapsam dıyorum malzemeler İ tek tek alıp. Daha pahalıya gelmiyo dur umarım 😄
Esum48 Minikmercimek_ yok canim olur mu ☺️ ben cikolatayla mum tarzi biseyi mevkutte yaotirmayi dusunuyorum 🤗
Enfal_06 Minikmercimek_ ay bende çok hoşlar valla dediğim sayfa fazla pahalı gelmedi bana baskı yeri Eskişehir’de gidip orda yaptırırım Eskişehir yakın bize
Enfal_06 Minikmercimek_ çikolata ve magnet beraber 750 o çok yaptırmıştı sayı olarak baya fazlaydı ailedeki herkese dağıtıği için bana da sayfayı söyledi çikolatası çok taze ve güzeldi
SrpYlmz Minikmercimek_ vala benim dediğim sitelerde 100 cikolata ve küçük kolonyagi şişesi 480 TL fln ne bileyim ayrı ayrı yapsan daha fazla olur gibi geldi bana 🤔
SrpYlmz Esum48 çok tatlılar bayıldım tavsiye ederim 🫶ben magnet sevmiyorum dolaba yapistirdiklari için özensiz geliyor milletin evinde görmek hoşuma gitmez
Fundaaaaa Minikmercimek_ instagram da armiuniq diye bir sayfaya hastane çıkış seti dahil yaptırmıştım