fairytale_ Fenerli6767 bazılarında öyle oluyormuş benimde değerimi gören arkadaşlarım ikiz dediler yüksek dediler ama doktora gittigimde 1. Ayımı çoktan doldurmuşum diye yüksek çıkmış. Hayırlısı olsun hakkınızda 🥰
fairytale_ Fenerli6767 son adet tarihi baslangici olarak hesaplaniyor canim betayla hesaplamaz doktor ama bazen bir hafta geride olabilir adet tarihine gore
Fenerli6767 fairytale_ ben 30mayisda hasta oldum adet geciktirici ilaç kullandım ayin 20sinde çünkü kınam vardı 23 mayısta ayin 27 sine kadar ben adet geciktiri ilaç kullanmıştım
fairytale_ Fenerli6767 biraz karışık gibi geldi bana haziran bası gibi sayarsak 1 aylıksın bende zaten o degerle gittim 1 ayimi doldurmustum tabi gec dolllenme olayida var hastaneye gidersen daha net bilgi verirler
Fenerli6767 fairytale_ iste 2 haftadır test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu en son 5 gün önce test yaptım çizgi tam çıktı
Cnsgumus Fenerli6767 ilk testi ne zaman yapmıştın canım regle kaç gün vardı bende yakın zamanda test yapacağım da o yüzden soruyorum
Fenerli6767 Cnsgumus vala ben 5gun önce yapmıştım hafif silik çizgi çıkmıştı ama belirgin di yani çizgimde sonra adetim 2gun gecikti yine 3 gün gecikti tekrar test yaptım çizgi belirgin çıktı bu sefer
Fenerli6767 Cnsgumus vala ben dayanamamıştım 5 gün kala yaptım bide dedim hamile değilim öyle bi denim sonuç pozitif çıktı 🥰😁