Fenerli6767 Merhaba arkadaşlar dün sabah kan tahlili verdim sonuçlar öğlen çıkıcak dediler halen çıkmadı sizde ne kadar sürede çıkmıştı yaptıran varmi test
turkan403 Fenerli6767 iki gün sonra sabah saat 10da düşmüştu benm sonuç ama gidp doktora sor simdiye oraya düşmüştür
crescent- Fenerli6767 doktor onaylayınca e nabız a düşüyor. Sağlık ocağı doktorunuzun numarası varsa mesaj atın vey arayın
Frozen Saglik ocaginda e nabiza gec dusuyor birde 4 de falan alabilirsin sonucu ben gecen hafta yaptirdim oradan bikiyorum
Cansunisa Fenerli6767 rica ederim ne demek bende Perşembe vermiştim cuma baktığımda e nabızda göremedim ama sağlık ocağını aradım çıkmış dediler düşmemişti e nabıza yani
Gizem1504 Fenerli6767 sağlık ocaklarında bazen e nabıza geç düşürüyolar yaknsa gidin yada telefonla bilgi alın çıkması lazım
SM5534 e nabızda mutlaka görünüyordur genelde sabahları görünüyor ama yada arayıp sorabilirsiniz doktorunuza
fairytale_ Fenerli6767 canım hayırlı olsun şimdiden bende bu değerle gittim doktora hem bebeğin kalp atisini duyduk hemde keseyi gördük 5+4 haftalikti
Cnsgumus Fenerli6767 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah yüksek çıkmış kalbini bile duyabilirsin belki doktora randevu al istersen