Dlrdilara Kızlar 10 haftalık hamileyim dün kontrolüm vardı ben cinsiyet vb. sormadım haftası küçük diye ama doktorum sağdan ovülasyon olmuş yüksek ihtimalle erkek olur ama kesin değil tabii dedi. Bu çıkarım doğru mu? Sağdan olup kız bebeği olan var mı 😁
Aylaa123 Dlrdilara benim yumurtam soldan catlamıstı cinsiyeti erkek bunun sağla solla hiç alakası yok bence soldan çatlayıp kız olanda var erkekte sğdanda aynı şekilde o ay hangi yumurtanız aktif çalısıyorsa ovülasyon onu tutuyor
Edaacar-ozkan Dlrdilara sağdan yumurtladım ve sağa yerleşmişti erkek bebişti 2 arkadaşımın da sağ tarafdı erkekdi
2prensesannesiiii Dlrdilara nnneeeğğğğ 😂 kızıma gebe kaldığımda dr ilk muayenede sağdan gebe kalmışsın dedi sol taraf tembel pco başlangıcı var dedi ve kızım oldu şuan 13.5 aylık 🥰 şuan 2. Ye gebeyim yine kiz 🥰
Dlrdilara Aylaa123 aaa ben de bilmiyordum hiç doktorum da iyi bir doktordur öyle söyleyince şaşırdım 😅 zaten kesin demedi yüksek ihtimal dedi ama bakalım ne olacak
Dlrdilara Edaacar-ozkan ay ben de biraz erkek istiyorum gibi ama bakalım hayırlısı olsun artık 😁ya da erkeği duyunca kendimi hemen alıştırmış da olabilirim
Dlrdilara 2prensesannesiiii ay benim de aynı solda pcos başlangıcı varmış ama genelde erkek oluyor dedi bakalım ne çıkacak 😁
Papatyaa-38 Benim başından beri solda, hâlâ ordan tekmeler hareketlenir. Nadiren saga geçer ve erkek. Bence çok saçma. Sağda kız solda erkek diye gruplaşacak halleri yoktur herhalde. Bunu bir de doktorun demesi daha saçma olmuş 😂
balim35 @Dlrdilara Yani kesin bilgi midir bilemiyorum doktor tabi iyi bilir ama benim de öyle oldu😁 Bebek sağ taraftaydı hatta kayınvalidem sağa yerleştiyse erkek olur demişti direk cinsiyetten önce gerçekten de öyle oldu..
balim35 @Dlrdilara Bende hiç duymamıştım öyle şeyleri doktordan önce kayınvalidem söylemişti ama saçma cidden 😅😅