Kubrabsyg Hastaneye hemen gitmek istemiyorum ultrasona vs kalp atışını duymak için az daha beklemek istiyorum ama sizce kaç haftalık gibi görünüyor
Bge Kubrabsyg bebeğin haftası son regl tarihinize göre hesaplanır. Şuan bu değerle kese görebilirsiniz.kalp atışını görmek için regl tarihinize göre 7 8 haftayı beklerler. Şuan bu degerle tekil çoğul gebelik şüphesi yada üstüne görme durumu olabilir mi bu takip edilir
yorgun21 Kubrabsyg 4-5 haftalık canım şuan gidersen keseyi görebilirsin büyük ihtimalle 6-7 kalp atışı herkeste aynı olmayabilir sabredebileceksen 2 hafta bekle 😁 Hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun 💝
lilyum_ Kubrabsyg kız masallah ne kadar büyük bi değer çıkmış. Yanlış bilmiyorsam bu değerle kalp atışını duyabilirsin.
Neray Hayırlı olsun 🌸 beta ile belli olmaz ki son adet tarihine göre belirlenir sonra usgde belli olur son adetle uyumlu mu değil mi diye
Kubrabsyg yorgun21 ay sabretmem lazım o halde sürekli git gel yapmak istemiyorum İlk bebekte heyecan istek oluyor ama bunda olmamalı 🤦🏻♀️
SM5534 @“Kubrabsyg” genelde son adet tarihinizi baz alarak hesaplıyorlar değeriniz yüksek son adetinize göre hesaplayabilirsiniz beta değerine göre hesaplanmıyor diye biliyorum birde kese boyuna göre güzel haberler almanız dileğimle 🙏💐