kahvesever__ Evet olayları biliyorsunuzdur dünden belli aileme ulaşamıyorum internetleri telefon hatlarını hep kesmişler ne zamana kadar sürecek acaba ? Ben yurt dışındayım ailem Kayseri’de çok merak ediyorum ailemi
Gzmmgzmm kahvesever__ kayseriden yazıyorum aynı sehır ıcınde bız bıle ırtıbat kuramıyoruz haklısın ama panık yapma karısık mahalleler varmıs hangı mahallede aılen korkma ama sakin ol bişey yok
Fatmadiebiri kahvesever__ korkacak bişey yok suriyelilerin evleri iş yerlwri hep yağmalanmış sizin ailenize bir zarar geleceğini düşünmüyorum internet kesintisi yapmışlar ondan ulaşamamışsımzdr kokrmayın
kahvesever__ Tutaste_ maalesef canım numaraları yok bende dün anneme yazdı sadece iyiz diye başka haber yok arıyorum ama internet çekmiyor kardeşimi normalden aradım o bile çekmiyor
Tutaste_ He simdi okudum acele yazmak istedimde hemen hatlar kesilmiştir sıkıntı yoktur haberlere düşer illakibişey olsa
Tutaste_ kahvesever__ sıkıntı yok kayseride Suriyeliler için aynı seyi soyleyemiycem tabi geberesiceler. Mahallenin adını aoylersen bulup atıyım no
kahvesever__ Gzmmgzmm evet çok karışıkmış o yüzden çok korkuyorum silah fallan sıkılıyormuş akşamları Selçuklu mahallesinde kalıyolar
Tubamrt Ben de kayserideyim insterneti kısıtladılar sosyal medyalara giremiyoruz. Korkmayın ben talastayim burası sakin.