poyrazege1503 İlk çocuğum erkek hisssediyordum erkek olacak erkek annesi olmak nasıl bi duygu merak ederdim kiz erkek tabiki ayrım yapılması imkansız ama aşırı duygusalimmm🥺
Merve99670 poyrazege1503 sağlıkla alın inş kucağınıza yaa bende bugün gittim erkeğe benzetti hatta pipisi falan o kadar ney ki ultrason resiminde ama yüzde yüz demedi yani
Tuba680 poyrazege1503 benimde ilk gebeliğim erkek bebişim ama hamilelik aşırı aşırı zorladı umarım doğduktan sonra o bana iyi gelir
Bebelikk Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 ben de 35 haftalık erkek bebek hamilesiyim, güzel ve yormayan bir hamilelikti darısı başınıza 🥰
Merve99670 Bebelikk amin inşallah ya sizin baya ileride haftanız sağlıkla kavuşun da ultrason resimini attım ya sizce ne siz şimdi tecrübeli oldunuz çalıntı falan anlarsınız :))
poyrazege1503 Bebelikk kusma ve bulantilarim çok ama yavaş yavaş hafifledi zaten sağ saglim kucağımıza alalim insallah❤️
Bebelikk Merve99670 10 haftalık sanırım ultrason çok erken daha ancak doktor yorum yapabilir, sağlıklı olsunda öncelikle 2 3 haftaya zaten netleşir cinsiyet 😅