Zuzuu1 Oyku3005 ay ilk defa böyle oluyo resmen yürürken bıçak saplanır gibi acı oluyo. Bu kadar şiddetli olması normal mi acaba bide 5 gün geçti yumurtlamadan sanırım 🙄
Oyku3005 Cnsgumus bazıları erken hissediyormuş 2. Çocuk olacak olursa kızımda sadece uyku hali vardı birde kabzılık hali vardı öğrenene kadar ve ben kürtaj dan 3 ay sonra hmile kaldım ümidimi kesmiştim 4 gün geçmişti adetimi nolacaksa olsun derken hamile olduğumu öğrendim 🤭 bunda belirtiler erken başladı inşallah odur yani, 🤭
Cnsgumus Oyku3005 belirti olarak mı bel ağrısı var biraz onun dışında hiçbişey yok 😆 regl zamanı yaklaştıkça bana zaman geçmiyor daha on gün var
Dilekulgtt Hayalianne hormonlar oyle biseyki hersey olabilir ama cok takmamak lazim ummadik bi anda bile olabilir canim 🌸
brcnbrcn3 Cnsgumus benim de 10 gün var dayanabilirsem adet gününü beklicem bu ay çok takmamaya çalışıyorum 🤗
Hayalianne Kızlar günaydın ben sabah 6.30 gibi tuvaletim geldiği için uyandım testi de yaptım açıkcası dikkatli baktım ama bişey göremedim şimdi tekrar baktım ikinci çizgi var ama 3,5 saat geçti üzerinden yüksek ihtimalle kuruma çizgisi diye düşünüyorum
Cnsgumus Hayalianne tekrarla canım varsa çıkar ikincide de ama biraz bekle istersen testin başında üç saat çok fazla bazı testlerde yarım saat yazar bazılarında beş dk bazılarında on dk geçersiz olma süresine bak istersen