Kızlar selam akşam eşimle yediğimiz balıktan zehirlendik sanırım. Somondu balık bi önceki gün buzluktan çıkarmıştım ama dün yedik ve ne yaparken ne de yerken tadında kokusunda bişey yoktu allahtan çok yemedik 3 parça bişeydi. Saat 18.30 gibi yedik eşimde bişey yoktu benim biraz midem kötü gibiydi ama aşırı değildi hamilelikten diye düşündüm çok sallamadım üstüne meyve falan yedik tam yatacağım sırada istifra ettim 00.30 gibi yedikten 6 saat sonra falan. Ama hala aklıma balık gelmiyor midemi üşüttüm heralde dedim geçen haftalarda da olmuştu sonra yattım bi kaç saat sonra eşimin kusmasına uyandım ve o saatten sonra uyuyamadık ben toplamda 5 defa falan kustum o daha az kustu ama onu afedersiniz ishal de yaptı saat 5 gibi acile gittik serum taktılar benimkinin içine zofran koydular sadece ona ilave bişetler daha koydular o daha iyi oldu kan aldılar kanlarda da çok bişey çıkmadı karaciğer değerleri falan etkilenmemiş normalde zehirlenmelerde etkileniyormuş serum bittikten sonra geldik eve bi kaç kaşık çorba içip yattım saat 12ye doğru kalktım ateşim 37.7 olmuş biraz bekliyim dedim şimdi 38.1 olmuş duşa giricem inşallah düşer. Kendi doktoruma da yazdım sonuçları falan attım ama henüz cevap vermedi çok korkuyorum bebeğe bişey olur diye başına gelen var mı uzun oldu hakkınızı helal edin 🥹