Seliincik Kizlar 27h hamileyim oglum olacak insallah ikinci hamileligim ilkinde basima gelmedi - ozel bolge alt kismima sanci giriyor yatakda donemiyorum ayagimi kaldiramiyorum ayaga kalktigimda 5 dk sonra duzeliyorum ama yatinca zor kalkiyorum acaba basina gelen varmidir simdiden tessekurler ❤
Kumral60 Seliincik cati agrisi canm bebegin basi asagiya donuyor baski yapiyor bende oyleyim yatakta dönmek işkence resmen ya da oturdgmzda ilk kalkarken de agrio ama normal. Bende gripten oturuyorm uyku haram oldu.
deletedmom734 Seliincik hamileliğimin 32 den sonrasu 39 a kadar bu anlattığınız gibi hatta bir tık daha kötüsü geçti... bebeğim 34 günlük oldu uykular haram😑
Seliincik Kumral60 kizimda basima hic gelmedi cok rahat hamilelik gecirdim ama bunda baya bi sancim var geeceleri uyuyamiyorum acaba doguma kadar devam edermi 😔😔 oyy allah yardimcin olsun grip de okadar kotu cok gecmis olsun ❤❤❤❤
Kumral60 Seliincik Benimki 29 da dondu cnm suan 34 olcaz normal dogum pozisyonu eger normal dogum istiosan donmemesi en iyisi cati agrisi sayesinde kemiklerin acilio vucut hazirlaniyor. Saol canim bu arada insallah hemen iyilesirim bende.