melekmi22 35 haftalık gebeyim gelen giden olduğu için camları sildim ama silerken biraz yukarı doğru uzanmak zorunda kaldım bunun bebise bi zararı olur mu ? Birde cam suyuna ne katıyorsunuz ve perdelerinizi ile nasıl.yikiyorsunuz perdelerim de garip lekeler var iki kere yıkamama rağmen çıkmadı
Damlakhrmn melekmi22 perdeleri çamaşır sodası ile yıkayabilirsin ayrıca yüksek yerlere felan uzanmaya çalışma iyi değil
uzman_1annemy melekmi22 Canım perdeni makinaya koyarken arasına bir tane bulaşık tableti koy mis gibi pırıl pırıl çıkar perden. Camlar için de bir yemek kaşığı bulaşık deterjanı bir yemek kaşığı bulaşık parlatıcısı bir yemek kaşığı sirke ve iki su bardağı sıcak Su hazırla cama sık ıslak bezle sil ve kurut sonra elini sür bak iz bile tutmayacak.
Damlaozzz melekmi22 Ben camları bebek şampuanıyla siliyorum parlıyor baya mis gibide kokuyor bide camlara çok uzanmayın mop varsa mopun ucuna bez takıp silin sizinle ayjı haftadayız ben artık öyle yapıyorum uzanamıyorum perdelerede 2-3 damla deterjanın yanına ekstra çamaşır suyu damlatıyorum bembeyaz oluyor -
yeniannna34 melekmi22 Ben camlarımı saf su ile siliyorum pimapenlere cif yada sarı güç kullanıyorum benımde mutfak perdemin lekelerı çıkmıyordu Kosta vanish kullandım yine çıkmadı kaynanam perdelerı duşa kabınde beyaz sabunla çitiliyor atıyor makineye benim perdelerimide öyle yaptı tertemiz oldu
melekmi22 Damlakhrmn çamaşır sodası ile yikadim bende ama markadan Mi kaynaklı acaba bembeyaz oldular ama lekeler çıkmadı . Biraz bugün fazla uzandım bi belirtim bir sorunum yok ama.kendi kendime korktum.simdi dinleniyorum
Damlakhrmn melekmi22 çıkarmasıyda soda bide karbonat döküp beklet lekelerin üstüne öyle dene çıkacaktır ağır işler yapmamaya çalış haftamız aynı bende 35 deyim
melekmi22 Damlakhrmn ne lekesi onuda bilmiyorum ki bir sonraki yıkamada deneyeceğim teşekkür ederim. Haklisiniz bayadır yapmıyodum bu aralar gelen giden siklasinca yapayım dedim mecburen
Nurcantas65 Çamaşır sodası ama çok leke ve çıkmıyorsa çamaşır suyu döküyorum+ normal deterjan bembeyaz oluyorlar. Uzanmamaya çalış birşey olmaz,kimse gelip aferin camların mis gibi, cama uzanmışsin demez. Çünkü o hatayı bende yaptım,kendini yorma
melekmi22 Nurcantas65 bisey oldu mu peki ben baya uzandım yani haklisiniz kimseden takdir de beklemiyorum cok gozume batti.camlar ama şimdi bi korkmaya başladım hep uzanıp sildim.bekledigimden çok fazla yoruldum da
melekmi22 uzman_1annemy ayyy çok teşekkür ederim deneyeceğim benim evim.bahceli hemen toz toprak oluyor camların iki haftada bir silsen yeridir çamur akiyo resmen her taraf inşaat bide
uzman_1annemy melekmi22 perdeleriniz için de camınız içinde dediğimi deneyin kesinlikle memnun kalacaksınız özellikle camlar için bir komşun bir keresinde cam sil istemişti Bu yaptığım şey yollamıştım hani camsil kullanmıyorum ben diye komşum Bir ay sonra falan gelip bana da aynısından alır mısın demişti kolay kolay camlarınız kirlenmiyor
numix Ben cam için sprey şişesinin içine biraz şampuan, beyaz sirke ve su koyuyorum sıkıp siliyorum o kadar parlak oluyor ki ve tozlanmıyor hemen
Nzyl Eğer beyaz pimapen ise camlarınız cam suyuna biraz çamaşır suyu biraz beyaz sirke ekliyorum kurulamadan silikonlu mavi spreylerden sıkıyorum sonra kuruluyorum uzun süre götürüyor beni perdeler için de rosman da satılan kutuda beyazlatıcı var onu kullanıyorum
melekmi22 Nzyl teşekkür ederim evet pimapen çamaşır suyu kullanamıyorum bir damla bile.olsa mahvediyo beni astım var bende onun yerine alternatif bulucam artik
melekmi22 uzman_1annemy inşallah benimde öyle olur valla yoruldum artık cam silmekten bugün canım çıktı cam sil kurula perdeler mahvolmuş 😐 iyice agirlastim bide artık bebişim de yoruluyor
uzman_1annemy reyhan_t Beyaz sirke kullanıyorum ben genel olarak ev temizliginde de meyve sebze yıkama işlemlerinde de ama elma da olabilri.
melekmi22 Damlaozzz ben bugün baya uzandım baya da çok yoruldum uzun bir süre bu kadar yormam artık zaten istesemde yapamam hicbir şey bu sondu sanırım çünkü beklediğimden çok yoruldum. Bebek şampuanı aklımda olsun teşekkür ederim tavsiyeler için hepsini denicem mop dışında artık camları mı birileri silsin mop bile olsa silmem ben daha 😅
melekmi22 yeniannna34 ben bylasik deterjani koyuyorum kose kısımları sizin gibi cifliyorum temiz oluyor ama belki farklı yapan vardır diye sordum birde çok çabuk tozlanıyor geri perde konusunda ne lekesi bilmiyorum toz kir değil bir yerden bisey bulaşmış ama asla çıkmıyor beyaz sabun aklımda bulunsun teşekkür ediyorum
06Canan melekmi22 camları şampuanla siliyorum perdeleri normal kullandığım makine deterjanı ve yumuşatıcıyla yıkatıyorum
melekmi22 06Canan yumuşatıcı kullanmıyorum küçük değişik lekeler var sadece deterjan ile çıkmıyorlar çamaşır sodası daha bi beyazlatti perdeleri
Nurcantas65 melekmi22 37 hafta falandım ben bir sıkıntısını görmedim ama tek başına yapma düşersin Allah korusun. Ağırlık dengesini insan ayarlayamıyor