Busra1644 Liva nur ismi sizce nasıl, bu ismi kullanıp memnun olan var mı? Çok şımarık oluyor diyorlar bu isimde olanlar 🤭☺️☺️☺️
Guzelanne56 Busra1644 hıc tanıdığım yok ama cok hoş liva tek başına degılde nurla gerçekten cok güzel uymuş. Adı gıbı kaderi de güzel olur ınsallah❤️
dhbetul Busra1644 Liva Nur isminde bir öğrencim vardı oldukça akıllı uslu hanım hanım bir kızdı ama yetiştirme tarzıyla alakalı 3üzlerdi üçü de aynı uslulukta 😂🥰
Busra1644 biranne__ Diğer kızım hifa Alya uyumlu gibi geldi ona da ondan da hoşuma gitti açıkçası ☺️ ama yorumunuz için yinede teşekkür ederim💓
Busra1644 tazeanne23 yaa öyle mi , ne bileyim koymak istediğim ismi söyleyince çok yaramaz şımarık oluyorlar dediler, bende siz kardeşlerime danışmak istedim çok teşekkür ediyorum ☺️😘💓
Busra1644 dhbetul ya tabi orası da öyle biraz da aile yapısıyla alakalı bir durum oluyor, bu isim üzerine kararlı olayım ben en iyisi 🤭 çok teşekkür ediyorum 😘☺️💓
Gamzelit Busra1644 yoo benim kız yeğenim liva nur gayet akıllı sakın bi kız liseye gidiyor sakın uysal bebekliğini vs de öyleydi