ZeyHus33 1prensesannesi__ daha hissetmiyorm lekem hicbiseyimde gelmedi açıklık var sadece sancida ufak Hissedilmicek kadar küçük ama Nts sancı gösteriyor anlamadm valla
ZeyHus33 dogurangaplumba blmiyorm ki valla vermedi Hazırlıklı ol dedi sadece en ufak sancida hastaneye at kendini dedi Anlamadm acilden gitsem yağışı verirdi Tahminen
1prensesannesi__ ZeyHus33 iceride kasılma vardir asko bebek kendini kasiyodur muhakkak 37 kotu bi zaman dilimi degil 3 cm açıklıkta iyi bisey bence sanci hissetmeden 3cm yol kat etmissin daha az sancı ile daha kolay dogumun olabilir 🥰 korkma hic sadece hazirlikli ol yeter
elif475475 ZeyHus33 nişan gelmedi mi doktorun eline falan. Benim de 2 cm di yatış verdi suni sancı ile başlattı akşam doğdu. Ancak yatış almadığınız bence iyi olmuş. Eviniz yakınsa hazırlıklı olun bence
ZeyHus33 elif475475 valla yatış vermedi anlamadm leke Flnda gelmedi sadece 3 santim açıklık var dedi Eve git en ufak sancida hastaneye gel dedi kolay dogurursun sen Dedi bakalm sanciyi bekliyorm açıkçası Özel bolge braz sızlıyor ama belde bir ağrı fln yok
elif475475 ZeyHus33 akşam başlar belki ya da yarın hiç belli olmuyor maalesef keşke saatini zamanını bilsek bizler de 🙃
seyma2609 Korkma bebeğine kavuşacaksın olumlu düşün bence. Bebeğin strese girmesi sancıları karşılarken zor oluyor dedi doktorum o yüzden olabildiğince rahat olmaya çalış. Güzel müzikler vs dinle evde sağlıcakla kavuşun inşallah 😊
elif475475 ZeyHus33 korkmayın o sancı geldi mi sakin karşılayın. Doğum anında bağırmak sizi yorar bağırmayın ve nefes egzersizleri yapın youtube dan bakın hemen. Çok basit aslında sakin kalıp doğru ıkınınca 5 ıkınmada geliyor bebiş ☺️
1prensesannesi__ ZeyHus33 suyun gelmezse ya da sancı olmazsa gitme zatem acilma devam ederse illa suyun gelir sancin olur
Ezomommy ZeyHus33 bir gün var aramızda açıklığı hissettiniz mi ne biliyim.bir ağrı felan inşallah sağlıkla sihhatle doğsun su gibi
ZeyHus33 Ezomommy amin kuzum valla ağrılarım vardı aralarda Hissedilmicek bel ağrısı Ve Kaşık ağrısı bacak ağrısı fln vardi
ZeyHus33 dogurangaplumba bakalm kadın takmış beni dogurtturmaya acile gidek bide orda baksınlar belki yatış bisiler yaparlar diyor
ZeyHus33 Reina vermedi vermedi diedr annem diyor acile götürüp gostertek belki verir yatış dedi bakalm aksamaa
Reina ZeyHus33 canım bol bol hareket yap sıcak suya otur perine masajı yap. Uzun uzun yürü. Sağlıkla ilerlesin inş