Guzelanne56 Eslem34 erken gebelık testi denesen bu testlere göre onlar daha hassas ve cok sılık görüyorum gıbı en azından erken gebelık testınde daha bellı oluyor şüpheye dusmezsın
Mervealya1992 Eslem34 Eslem34 bende bu testle adete 5gun kala öğrendım senden bıle sılıktı suan 5 haftalık olcam hemen kan vermıstım kandda onaylandı sende oyle yap
[silindi] Eslem34 sanki hafif gölge var gibi duruyor kan testi ver istersen tam net çıkabilir Bilmedigimden soruyorum bat denilen nedir hep goruyorum bunu da
Whitecolour Eslem34 kaç dk sonra çıktı çok çok hafif gölge var gibi 10 dk sonra ise kuruma çizgisi olabilir
Eslem34 Whitecolour 10 dkka geçmiştir büyük ihtimal öncesinde varsada çok dikkatlice bakmamıştım zor görünüyo zaten
Eslem34 Mervealya1992 hastada olacak gibiyim aslında karnımda şişlik var göğsümdede hassasiyet dün ayağa kalkınca gözüm kararıyodu bide hep
Mervealya1992 Eslem34 2 gun kaldıqı ıcın kan testınde artık çıkar özelde kan verın istersen 1 saate cıkıyor
Eslem34 Mervealya1992 2-3 gün kadar daha beklemem istiyorum regl geçiksin ondan sonra kan veriyim 1 yıldır çok hayal kırıklığı yaşadım gene aynı şey olsun istemiyorum
Eslem34 Eslem34 Mervealya1992 kızımı regl olmadığım günün ertesi günü öğrenmiştim her ay düzenli olurum olmassam o zaman kan vericem :)