Mac99 Bende 40+4 üm şu an dün bunu yaptım bu sabah nişanım geldi bu gün yine yaptım inşallah gece doğuma giderim
Dlar dogurangaplumba anladım canm umarım iyisinizdir bende kızımı 36 da doğum yapmışdım şükür sorun yaşamadık zaten doktorumuz 36 Dan sonra risk az demişdi yine erken doğum vardı buradaki doğum doktorumda aynısını demişdi ama şükür buseler 38 de oldu
dogurangaplumba Dlar iyiyiz çok şükür ya 1 buçuk aylık oldu doğduğunun ertesi gününküveze girdi 1 hafta kaldık sonra taburcu olduk bir sorunumuz yok artık kolik dışında
Rumeysamete Çok sağolun bende başladım bugün yarın 39 oluyorum artık gelsin sağlıkla inşallah bebisler sende hayırlısıyla doğumunu yaparsin güzelce inşallah 🥰
2024annesi RES bizi de haberdar eder misiniz sonuçlarından? ben de merak ettim etkilerini. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi
RES 2024annesi amin inşallah. Bu arada demin sümüksü yoğun bi akıntı geldi. Ben nişan olduğunu düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artıkk 🥰
Crnsln Bdnshsksh kadının hareketlerini tekrar edeceksiniz işte 😄 eğer haftanız ileriyse günde 2 kere de yapabilirsiniz o videoyu
Caglaguney dogurangaplumba bende 39 haftalığım ama youtubeye yazınca bir kaç tane çıkıyor hangisi acaba hemen yapmaya başlayayım