Hayatelif derings bende aynı şekildeyim sizinki geçti mi Haftadayım baş ağrısı da var tabi biraz bende
derings Hayatelif geçmedi devam ediyor ne yazıkki kimi doktorlar anemiye baglıyor kimileri hormonlar yapıyor diuor bende sasırdım
FREYA09 derings benimde oluyordu hatta bi süre sonra renk renk oldu göz miğreni olarak buldum görselini aynısı oluyor doktor benden MR istedi her ihtimale karşı tümör Ya da baloncuk olabiliyormuş nadirde olsa 1 ay sonra çekileceğim
beyhudeanne derings 30+4, tansiyonumun her düşüşünde kulağım mutlaka tıkanıyor. Sorun etmemeye başladım. Tansiyonum düşünce hemem bi soğuk su içiyorum, tıkanıklığım yavaşça geçiyor. Hatta kulak burun boğaza bile gittim, kulağın tertemiz dedi. 🤣
Bidemet Sizi o kadarını anlıyorum ki 12 haftalik hamileligimden bu yana yaşıyorum 19 haftayim. Goz doktoruna da gittim bu sebepten önemli bisey çıkmadı bu durum benim anksiyetemi arttırdı psikolojimi alt üst etti 😔 biraz olsun panik atağım da vardı hamilelikte o da çoğaldı sebebini bilmiyorum uçuşan şeyler görüyorum bazen parlak renkte bazen sinek gibi ama hemen hemen her gün oluyor stres oldum iyice.
Hayatelif Bidemet daha bugün biraz daha iyiyim anksiyete ve panik atağım tavan yaptı 1 haftadır ne yaptığımı bile bilmiyorum ama sakinleşince azaldı hepsi kulak tıkanıklığı çınlama gözümde uçuşan beyaz noktalar baş ağrısı bunlar hamilelik ve anksiyetenin de yaptığı durumlar sende sakinleşmeye çalış ve bol bol dua ettim inşirah suresi okudum tavsiye ederim inşallah sende rahatlarsın biraz
Hayatelif derings demirim sınırda kan ilacını düzenli kullanmaya çalışıyorum evet bundan kaynaklıda olabilir
derings Hayatelif Hayatelif ferittiniz kaç Benim 4 e düşmüş ve hemoglobin 10 daydı sizin hemoglobiniz kaç
dan derings şekerinize de baktırın aklınızda birşey kalmasın inşallah sağlıcakla gerçekleşir doğumlarımız
derings dan şekerimede baktırdım kadın doğumcum ben böule bir duymadım hiç dedi gözde ucusan cisimleri
derings Koalams sizde devamlımı var peki cok gercekten yıldım hocalara diyorum böyle bisey duymadık biz diyorlar
Koalams derings devamlı değil arada bir oluyor ama odaklanmayınca çok geçiyor herkeste oluyormuş bende rahatladım okuyunca