Mom6535 İlk idrar ile yaptım direk çıktı bugün kan vericem umarım vardır bu arada eski yaptığım testlerde de daha silik yan yana bırakınca
Bukal00 Mom6535 yakın bir arkadaşımın testi de sizin gibiydi ve sonrasında inanamayıp kan testi yaptırmıştı ve hamile olduğunu öğrenmişti inşAllah sizde sevindirici güzel haberler alırsınız😇🙏🏻
Hhh03 Mom6535 güzel düşün canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şuan baari çizgi var darısı bizlere inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🌸🤲🏻
lilyum_ Mom6535 var canım ben gördüm hayırlı olsunnn. Eger düşük riskin varsa bir an önce kan ver. inşallah sağlıklı ilerler🌸
Mom6535 Yukarı 👆 bana biraz moral verin dış gebelik yaşadığım için sürekli test yapıyorum. Bugün kan vericem sizin yorumunuz nedir
Mom6535 Bukal00 çok sevindim onun adına ama korkularım var bır kızım var. Çok şükür bir dış gebelik yaşadım kan değeri kaçtı acaba hatırlıyor musunuz
Bukal00 Mom6535 maalesef onu bilmiyorum ama sizin için yakın zamanda kan tahlili yaptırmak en iyisi olucaktır en azından içinizin rahatlaması için
Mom6535 Hhh03 inşallah Allah güzel haber bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah kimseyi kimseye imrendirmeden 🫶kan aksam vericem mecbur eşim çalışıyor Askeri personel çıkınca işten akşam saatlerinde veririm
Mom6535 lilyum_ dış gebelik yaşamıştım inşallah öyle bişey yoktur kan vericem akşama kimyasal da olabilir tabi allahtan ne gelirse ❤️
zlemceylan Mom6535 ayy şu an görünüyor 😍 bir kan testi verin bence kesin net bir şekilde öğrenmeniz için
Mom6535 mrserdogan12_ seni biliyorum pozitif çıkıyordu çoğu testin kan negatifti bende korkuyorum bir yandan
mrserdogan12_ Mom6535 evet benimkilerde bariz belliydi seninki neki 🥲 beni life negatif çıktı adet oldum