Gizemoztrk Kızlar 35. Haftada elenatal 2 ye devam eden var mı doğum sonuna kadar kullanılması mı gerekiyor acaba bugün bitti 10 gün sonra kontrolüm var tekrar aldım kullanmak için ama emin olamadım
Crnsln Gizemoztrk evet ben 38 deyim hala kullanıyorum elenatal 2 yi doğumdan sonra da emzirme de elenatal 3 kullanıcaz
Hulo2105 Gizemoztrk ben 5-14. Haftalar arası kullandım. Bırakınca havalara uçtum çok pisti tadı😪 14 ten sonra demir ve d vitaminine başlattı doktor genelde aslında böyle oluyor ama doktordan doktora değişiyor demek ki
Laila7- Ben 35’te elenatal 3 e başlattı doktorum. 2 bitmişti 3 alalım doğum sonrası emzirme için lazım olacak dedi
Crnsln Hulo2105 onlara da başladım elenatali tadı yüzünden bıraktım bırakmaz olaydım kolumu kaldıramadım halsizlikten uykudan ölcektim o yüzden bırakmayın multivitaminleri sakın
Crnsln 1Demett tadı şuan banada yok geliyor midem bulandığı zamanlar içemiyordum daha da bulandırıyordu o yüzden bırakmıştım şuan normale döndü
1Demett Crnsln anladim tamam o zaman bende mide bulantısı hic olmadi o yuzden hic kokmadi bana demek ki