SALEM Hafta dayım daha önce 11.hagtada gittiğimde herşey normaldi bugün gittiğimde doktor rahim ağzı kısa gibi dedi sonra vajinal ultrason baktı evet kısa ama çok aşırı değil dedi 28 cm dedi sanırım ya da mm biz 30 un altına düşmesini istemiyoruz riskli falan dedi ben de endişelendim biraz. Fitil verdi onu kullanacağım. Bir de ben bu son zamanlarda biraz fazla yürüdüm neredeyse her gün çıktım dışarıya ondan dolayı mı olmuştur. Son olarak daaa ultrason fotoğrafı çok tuhaf çıktı normalde daha belli bebeğe benzer çıkması gerekmezmiydi atıyorum nasıl atacağım buraya ultrason resmini ❤️ doktor başka bi sıkıntı yok dedi haftan uyumlu dedi!
Zeyyno_ SALEM ultrason resimleri bazen değişik çıkabiliyor cnm doktor herşeyi uyumlu güzel dediyse ultrason resmine takılmayın o 28mm dur yüksek ihtimalle elinizden geldiğince evde oturup uzanip dinlenin
SALEM Zeyyno_ teşekkür ederim ❤️ biraz değişik evet yani yuvarlak kafa var sanki sadece ve gövde yok gibi 15. Hafta olan örnek birçok ultrason da el ve ayaklar çok net fotoğraf yükleyemiyorum beceremedim ama yapabilsem yüklerdim