hasrettyuksell 5+3üm hamileliğimi ilk haftalarda öğrendim ve eşim günde sadece 1 tane sigara içmeme izin verdi. Ama ben hiç günü 1 sigara ile kapatamadım sürekli 2-3 oldu. Siz sigarayı ne zaman bıraktınız, nasıl bıraktınız?
Zeynep299 hasrettyuksell Allaha şükür hiç sigara sıkıntım yok olmadı. Sizinde bu illeti bırakmanızı diliyorum sağlık için apaçık tehlike,hele hele doğmamış bebek ve yenidoğan için daha çok bunu bilerek içmek bence bencillik
_Mother_ hasrettyuksell hisseder hissetmez bıraktım geçen sadrce eşim balkonda içerken bir duman alim dedim oda boğazımı öyle bir yaktı ki hemen üfledim dışarı aşırı iğrenç geldi umarım sizde en kısa zamanda bırakabilirsiniz şuan bana içen kişilerden gelen koku bile iğrenç geliyor
Reina hasrettyuksell öğrendiğim gibi bıraktım şu an 29 haftalığız hiç içmedim. Çok zorlandım ama hiçbir şey bebeğin sağlığından önemli değil
Tutaste_ Öğrenir ogrenmez gunde 5taneden. Hatta hamileliğimibilmeden daha cok artmıştı 10 15 diyebilirim sigarayı yiycekytim nerdeyse. Öğrenir ogrenmez yarım sigara içtim sabah aksam. Bi bucuk aylıktım oğrendiğimde 6haftalıktı 4bucuk aydır içmiyorum. 24 haftalıgım
Gamze-23 @hasrettyuksell malesef bırakamadım 10 haftalığım yiyesim geliyor günde 10 tane rahat içiyorum. Inş 3.ayda tam bırakma kararı aldm ne olursa olsun
Gerbuce Ben yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum eşimde kullanıyor günde 1 paket içiyordum neredeyse öğrendiğimde 5-7 arası içiyordum doktor azaltarak bırakmamı önerdi ama böyle bir şey mümkün değil dedim kendi kendime daha sonra 3 tane ile sınırladım kendimi afedersiniz içmeyince böyle lavaboya çıkamam diye korkuyordum sonra iki bir ara yarım kırıp içiyordum aklımca az içmiş gibi sonra annemlere gittim 16 haftalık hamileydim annem yazık bebeğe kızım dedi kendimi biraz kötü hissettim bir tane de ertesi gün içtim bir daha içmeyeceğim dedim annem de bana böyle destek verince ister istemez orda kaldığımda içmedim daha sonra evime geldim eşimle paylaştım bu durumu o da çöm sevindi yanımda içmedi şuan 1 ay oldu bırakalı ve şöyle söyleyeyim ben 10 yıldır küllük gibi kokuyormuşum eşim içince fark ediyorum ne kadar kötü koktuğu sigaranın. Tabi herkes bırakabilir bebeğe yazık demeyeceğim bünye meselesi ama ben bıraktıysam sende bırakırsın inşallah azalt birden bırakma ayrıca kahve içerken sigara arıyorsan kahveyi azalt mesela ben telefonla konuşurken kendimi kaybediyordum bir süredir kimseyle uzun üzüm telefonla görüşmüyorum canım arada istiyor ama kendimi frenliyorum şuan yemekten sonra içme ihtiyacım da yok normal devam ediyorum 🤰🏼🩷
Gzd0303 Bırakamadım 32haftalıgız vıcdanen mahvolmuş durumdayım kesınlıkte tasvıp edıpcek bı yanı yok ama olmadı üste😭😭