Iremats 6+0ım bugün. Doktora gittim kese 13 mm dedi. Ama bebeği göremediğini söyledi. Devlet hastanesine gittim. 2 hafta sonra gel dedi, Moralim bozuldu. Sizce 6 haftalıkta görmem gerekir miydi
Eloomm Iremats bende dün gittim bizdede görünmedi canım ben özelde muayene oldum sorun olmuyormuş içimizi ferah tutalım 7 ve 8. Haftalarda genelde görülüyor zaten dedi kalp atışı falan o zmaan
C34 Iremats canım hiç moralini bozma aynısı bndede oldu kese gözüktü doktor 2 hafta sonra gel dedi gittim hem bebek hem kalp atışı dinledim içini ferah tut.
betulglc1- Iremats 5. Haftada kalp atışı duyuluyor. Kese çoktan oluşmuş oluyor. Özele gidin devlette bana da aynısı oldu. Gebe değilsiniz dediler ağlayarak özele gittim bir saat sonra kalp atışını dinledim
themom95 Iremats çok normal kesem 22 mm iken bende bebeğimi göremedim bir daha gidisince goreceksindir
Sesra34 Iremats çok normal bende tam 6+0 gittim görülmedi on gün sonra gittim heö bebek hem kalp atışı var dı
Cudana Iremats Benim doktorum hiç vajinal bakmadı, 6 haftada karından görünmemesi normal dert etmeyin. 7 haftadan itibaren görünür