Tutaste_ Kızlar kaç beden büyüdü sizin vallahi merak ettim yav bendemi sıkıntı var dışarda görüyorum normal benimki taşıcak gidiyolar tutana aşk olsun 85c den 110 a depar atıyorum sutyende bulamuyorum 😀😀 24. Haftadayım yıldım ya🤦
Hulo2105 Tutaste_ eski sütyenlerim oluyor ama en uçtaki kopçaya takıyorum. 1 beden büyüdüler 90 B idim 95 oldular 😁
metemom_ Tutaste_ bir bende mi olduğu gibi duruyorlar ya o kadar da büyüsün istemiştim 32+6 dayım hâlâ aynı
06Canan Tutaste_ 90 idim 95 geliyor ama rahat etmek adına 100 e çıktım 😂😂sıcaktan yara oluyor afedersiniz alt kısımları
Tutaste_ Hulo2105 baktım sende sondaymısın ben senın haftana gelince bide cocuk dogunca 120 olurlar heralde yıldım yav ameliyat olsam cocuk emziremem dimi
Tutaste_ metemom_ kız daha ne istiyorsun. Ne elbise oluyor ne bişey bide kapalıyım nefret ederim dısardan belli olmasına 🤦yatarken yatamıyorum sırtım agırıyor
SrpYlmz metemom_ benimde aynı büyümedi hiç 31+6 yım ben büyümesini de istemedim zaten 75 di hala 75 😁
Tutaste_ Zeyyno_ ben ıkı ay once 105 aldım bol oluyordu sımdı oda sıkıyor internette baltım 110 varda ondan sonra napcam bilmiyom
Zeyyno_ Tutaste_ C kup B kup diye geniş olanları var birde 120bedene kdrda var ben iç giyimde çalışmıştım yani beden bulursunuz merak etmeyin
Tutaste_ Zeyyno_ internette bulmdım vallhi burda magaza yok merkeze gitmem lazım bi bakıncam pentidekiler cok pahalı
Zeyyno_ Tutaste_ Bı markann vardida hatırlamıyorum adını Etiketi mordu marka yerlede çok fazla bı fiyata satılır böyle çarşı dükkanları vs varsa bulunduğunuz yerde baksanız belki bulabilirsiniz
ezooezz aydan sonra aşırı büyümeye başladılar. Eski sütyenlerin kopça kısmına iki ek koyuyorum ama kaptan taşıyor bu sefer 🙈 75c den 85 d-e falan oldum galiba. Yarım atlet tarzı sütyenler giyiyorum artık xl-2xl falan
Tutaste_ ezooezz ıyı gene az büyümüş. Bende sıkıntı var demmekki anneminde kafam kadar benimkiler simdi bebek kafası kdar süttyenden spka yaparım bebişime 😀
ezooezz Tutaste_ hahahah az mı kız 😅 bir de emzirme dönemi var bunun ay inşallah emzirmeden sonra düzelirler
ezooezz Dışardaki hamilelere bakıyorum sadece göbekleri büyümüş benim maşallah her yerim büyüdü ipiri oldum 🥺 24.haftaya girmek üzereyim
Tutaste_ ezooezz kızz sana diyorum ki 85 c den çıktım 105 b ye 😀😀😀😀 oda olmuyor gerçi daha 😀110 paklar beni şuan dogumdan sonra küçülürmü bunlar
Tutaste_ metemom_ ahahahah sırt agrısından. İyidir kızz dekolte istiyosan gögüs bantları gordum ahaha en son ben ondan alcam cunku sırtıma bağlıycam ahahahhahaha anca oyle olcak😀😀
metemom_ Tutaste_ öyle canım hiç sırt ağrısı yaşamadım göğüsden kaynaklı illaki zorlukları vardır ama biraz büyümesini beklemiştim ne yalan söyleyeyim 😂