Yeniyeniden Lumlum bana hic kıymetli gelmiyor zaten şuan ev alabilecek çiftlerde tebrik ediyorum 5 6 milyon nasil birikir biter hesaplamak lazım.. ayrica varlık varken yokluğunu napayim 😊
Rabiul Yeniyeniden birikmiş yoksa çok zor zaten yeni evli kimse de kolay kolay kredi çekip araba - ev almaz , düğün takıları da yarısını bile çıkarmaz
Lumlum Yeniyeniden çoğu insanın düşüncesi böyle zaten yargılamak maksatlı söylemedim :) rabbim gönlünüze göre versin mutluluk çok kıymetli ♥️
Umutaren 1_Pandackk severek liseden beri tanışıyoruz sevgili olduk ayrıldık yıllar sonra tekrar karşıma çıktı 8 sene oldu 2 yaşında oğlumuz var 2. Oğlumuz yolda 22 Temmuz aramızda aksilik olmazsa😊
matmazelinbeybisi 1_Pandackk çookkk severekk 🥹 kendisi üniversite aşkım olur 8 seneyi devirdik binlerce kez şükürler olsun
1_Pandackk matmazelinbeybisi benimde okul arkadaşım eşim 😂 vermediler okuyorum diye kaçtık birlikte okulda okuduk 😂
balim35 @Busra_27_34_ Nee😅 ciddi misiniz yani nişanlanmadan önce hiç görmeden konuşmadan tanışmadan ayyy ne biliyim hiç bilmediğin bir adamla nasıl nişanlandınız 😅
Busra_27_34_ balim35 biz akrabayiz sadece görmedik birbirimizi hatta benim öyle bir akrabamin var olduğundan haberim bile yoktu 😁babam iyidir dedi tamam dedim 😁