Rstasar Melhakars birde buyumesi? 90 di 100 olmus .Hicbir sudyenim olmuyor spor atleti aldim xl onlarla idare ediyorum suan.Emzirdikten sonra kucultturcez insallah esimde istemiyor bende hoslanmiyorm cok buyuk
Gul33 Kızım olacak ama ne kararma ne de renkli kısımda büyüme var. Sadece göğüslerim büyüyor. Kararma ne zaman başlıyor ki
Melhakars Rstasar ah benimkiler 85 di şuan 95 olmuştur heralde benimkide mıdırdanıyor ama hiç kötü bişi söylemiyor yani duymadım henüz 😣 kahverengimin olmasa büyük baki kalabilir 😂😂
Rstasar Melhakars ben acikcasi rahatsiz oluyorum oldugumdan kilolu gorunuyorum bu yuzden .Herseyin fazlasi zarar diyorlar ya :) esimde sevmiyor zaten ..bebisimi bir emzireyim insallah kuculttrcem.Kahverengi lekeler falan gidiyor emzirmeyi biraktiktan sonra.Annemin baya buyumustu o yuvarlak kisim suan hic yok .
Yshlt Melhakars Mecitefendi saf lanolin sürün göğüs uçlarına çok iyi geliyor kahverengini yumuşatıyor,rengini açıyor i, çatlakları tedavi ediyor göğüs uçlarımı çıkardı çok memnun kaldım bilginize kızlar 👍🏻