KrlMlkSelmn tesbihlibebek benimki koz ama kahverengilik var o kişiye göre değişiyor bence bebeğe göre değil
Beren2763 Mucizembenim bende cok gec öğrendim 8 aylik olana kadar kendini göstermedi cevremdeki büyükler gostermiyosa kiz dedi gercekden de bebegim kiz oluyor boyle seyler genelde kizlar gostermezmis😊
Mucizembenim Beren2763 valla doktor çıkıntı var diyince erkekmış gibi düşündüm hep şimdi göstermeyince kız gıyorum tuhafıma gitti ama sağlıkla gelsinde canım hayırlısıyla önemli değil cinsiyeti diyorum hep 😊 hayırlısı bakalım haftaya nolcak 😊😊
Yasmin41 Melhakars bende hiç olmadı canım hafif dolgunduk oldu aynı göğüs ucu rengim bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak 🤔
Esrabak tesbihlibebek yok ya alakası yok kardeşim 👎🏻Benim kız bebek ama göğüs ucum bildiğin halley gibi🙊
Esrabak Merveee277 süt kanalı şakın oynama önce su sonra sütün akar ilk ağız sütü bebişinin antibiyotiği annesi🥰
Duranb Melhakars Aynen cnm y’a bi koyulasti yani Kahve rengi ama koyu bayai ve cevresi de karardi bu daha da beter bi olay
Kumral60 Melhakars Kizlar cinsiyetle alakali degil benimde baya kocaman oldu nedeni bebegin doğunca o rengi ayirt edip emmeye baslamasindan.
mrsssblt tesbihlibebek cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Kızım olucak ve benimde etrafı kahverengi.
Selim_Alparslan Merveee277 aynen bendede 3.-4. Aydan sonra oldu hala duruyor 😟 sol taraftakiler döküldü eşim kese vurmuştu unutup 🤔 🙈 çok kaşınıyor uçları 🥴 Cumartesi kontrolümde doktoruma soracağım bakalım