Elmas03 Kızlar benim adet geçikmem devam ediyor , 7 günlük gecikmede test yaptım kan ve İdrar testi negatif çıktı, bugün 18. gün yani adet geçikmem devam ediyor…bir yandan heyecanlıyım bir yandan korkuyorum!! 😞 Ben gibi olan var mı???
Melismelo Okadar gecikmeye testler negativ cıkınca genellikle gercekten negativ oluyor malesef.. inşallah güzel haberler alırsınız ama aynısı başıma bir kac kez gelmişdi 20 gün felan ve testler negativdi sonunda adet olmuşdum.. genellikle cok stresden oluyo ve kendini nekadar kaptırırsam ben hamileyim diye okadarda gecikiyor yaşayıp gördüm, akışına bırakmak lazım☺️ Rabbim sizede en yakın zamanda nasip eder inşallah
Elmas03 Melismelo amin inşallah , ilk deva bu kadar geçiliyor birde dediğim gibi bi adet başında yaptım adet olmadan bi gün önce gördüm adet yok hem kan hem idrar yaptım 7ci gün negatif … en son negatifi görünce artık kafama takmadım stres yapmıyorum aklımdan bille çıkmıştı adet geçikmem son zaman hani ona rağmen ne adet oldum ne bişey hayır olsun inşallah iyi haberler alırım gönül iyi haber istiyor ama iyide olsa kötüde olsa hayırlısı nasip olmadıkça bişeyi olsun diye oldurmak kendini buna indandırmak saçma geliyor insana ama bu hamilelikte insanın tek görmek istediği pozitif olunca konu çok değişiyor. Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın isteyene nasip etsin inşallah🥰🤲🏻