Tugcez ecrinim18 benimde aynı cuma kontrolüm var daha dönmemişti hiç konuşmadık da normal mi sezeryen mi diye. Arada da kasılmalarım var sizde de oluyor mu? Regli ağrısı gibi, alt karonda kasılma gibi
Elsa57- ecrinim18 31+2 yim bende henüz doğum şekli tam net değil normal gidişle görünüyor ama belli de olmaz tabi sizin kesin sezeryan mi bu haftada belirlenebiliyor mu bende çok merak ediyorum doğum şeklimi 👶🩵
Dilek_04 ecrinim18 30+4 daha doğum şeklimiz beli değil Allah nasip ederse normal doğum istiyorum bakalım bebeğim nasıl gelmek istiyor 👼
Sivas58-46 Bende 33+3 haftalık hamileyim Ağustos ortası doğum olacak şuan bir riskim yok ben eğer aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum ilk gebeliğim
Seselif ecrinim18 32+5 olduk yarın konrolüm var ama gün vermiyor 36 hafta dayken veriyormuş günü 🤷♀️
Ftsxfrt 32+3 üm bende Özel bir muaynaneye gidiyorum fakat devlette doğum yapmayı düşünüyorum .Süreç tam olarak nasıl ilerliyor acaba
gktgmom ecrinim18 bizde 30 haftalık olduk yarın kontrolüm var daha doğum için konuşmadık doktor erken diyor en son gittiğimde bir sorun yoktu kısmetse normal doğum istiyorum
derya_34 Umutmirzainci Umutmirzainci haftaya giriyoruz tam haftanın içinde alırım dedi doktor sonra 8 Ağustos güzel bir tarih diyerek birlikte belirledik doktorumla
Babyycutee ecrinim18 en son 28 haftalıkken gitmiştim kontrole doğum için sordum 1 ay kala net tarih oluştururuz dedi ağustosun 15-20 arası ama dedi bakalım bu hafta gidicem kontrole belki kesin net tarih söyler