Satisati Cicek7616 canım kan tahlili verdiysen ve sonuçta pozitif yazıyorsa o senin daha önce gecirdigin ve bağışıklık kazandığın için pozitif yazıyor aslında iyi birşey eğer böyle ise diğer türlü ise bir bilgim yok 😊
myavocado Satisati bu pek doğru bir bilgi değil kan tahlilinde kızamıkçık için IgM ve igg ye ayrı ayrı bakılıyor, igg sizin dediğiniz gibi haklısınız ama IgM pozitif ise şu an enfekte olduğu anlamına geliyor
Cicek7616 myavocado igg de pozitif tekrar tahlil verdim ve advite testi 88 çıkmış Çarşamba günü gidicem bakalm önce mi gecirmisim yoksa şuan mı
Cicek7616 Feri0311 ya benim bu tahlil 6 aylık olduktan sonra yapıldığı için doktorum advite de yüksek çıkınca önceden gecirmissin dedi ama ilk 3 ay için birşey diyemem dedi şuan doktor kontrolünde bir sıkıntı çıkmıyor hayırlısı artık doğumda gorcez artık
Feri0311 Cicek7616 anladım inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alirsiniz…Biraz arastrdim da %30 üzeri daha önce geçirilmiş hastalık anlamına gelip bir sorun teşkil etmiyormus bakalm umarım doktorda duymak istediğimiz sonuçları söyler…🌸
Feri0311 Falan merhaba internette okumuştum galiba ama daha sonra enfeksiyon doktoru kendisi de söyledi bir sorun teşkil etmiyormus daha önce geçirdiğim anlamına geliyormuş