Gebeyizzzzzz 3 haftalık hamileyim 6 yaşında bir oğlum var 1,5 yıl öncede bir düşük yaptım Şimdi hem korkuyorum hem de rahatım ama ara ara kasılmalar oluyor normalmi acaba bide sanki regl olucakmışım gibi his var
turkan403 Gebeyizzzzzz sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲🏼 evd bnde de oldu bugün korktum ama tutunma belirtisi bence önce sağ kasıgm agiryodu şuan sol kasigm sezeryan yerim sizliyo🥱 bnde kızım 11ayliken gebe kaldm 3ncye
Nur0907 Gebeyizzzzzz benimde o şekilde oluyordu doktoruma sordum normal dedi ama ilk haftalar çok önemli bol bol dinlen canım
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gebeyizzzzzz Merhaba sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ Benimde baslarda öyle oluyordu. Benimde 6 yaşında bir oğlum var ve 2.ye hamileyim 7 hafta 4 günlük
Cnsgumus Gebeyizzzzzz nasıl bu kadar erken öğrendiniz adetiniz gecikmiş miydi bende batı bekliyorum ama sabırsızlanıyorum da o yüzden sordum sat ne zamandı
turkan403 Nur0907 mrb sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲🏼 bta hcg değeriniz ilk öğrendinizde kaçtı acaba
turkan403 Nur0907 bnde 21ile öğrendim iki gün sonra 78.8 çıktı son adete uymuyo ama sağlık ocağı bna düşük değer dedi🤦🏼♀️
Dileeekk turkan403 canım geç döllenme olabilir bende sanırım 67 ile öğrenmiştim iki gün sonra sağlık ocağında aile hekimimde tekrar baktırdım 140 larda bişey çıkmıştı hekimim demişti ki testin pozitif ama birşey söylemek için çok erken demişti ve benimde adet tarihimle uyumsuz haftam en başından beri bir hafta geri de doktor geç döllenme dedi önemli olan betanın iki günde bir 2 katı artması bide döngü uzunluğu önemli ben mesela 34-35 günde bir adet oluyordum ve şuan 15+2 olduk içini ferah tut stres yapmamaya çalış
turkan403 Dileeekk sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🤲🏼🤍 bn doğumdan sonra ilk regl 5 Mayıs’ta gördüm o yüzden döngü v.s hesaplymadik
turkan403 Nur0907 eved doğumdan sonra ilk regl gördüm 5mayista haziranın 2snde leknmem oldu kesildi bidaha goremdm baya bekledikten sonra kan verdik kanda öğrendim bende
noble1 Benim de çok yeni daha 4+1 görünüyor doktora gittim yine de kese haftaya dedi beta takibine gerek yok rahim güzel kalınlaşmış dedi. İnşallah sağlıkla ilerler🙏🏻♥️