Canselasr 30.haftaya 12 kilo ile giriş yapıldı 😅 3.gebeliğim
Kaç kg aldınız?
Bende 33+4 üm 3 buçuk kilo aldm
14+5 daha hiç almadım ne zaman almaya başlarım bilemiyorum ama ben hiç mide bulantısı vs de yaşamadım bazıları çok kilo da veriyormuş başlarda
Msydn6 başından beri bana yaramadı hiç yediklerim hep bebeğe yaradı 25.haftadan sonra da şekerim çıkınca diyetle geçti hep gerçi çok dikkat etmedim de almadım bebiş alıyor diyede doktor bana sen bişey yemeeee diye kızıyor hatta🥲
26 haftayız. 9 kılo aldım😂
- De 15 kilo, 3.5 kg dogdu kizim (39+5)
2.de 16 kilo 3kg daha dogmayan kizim (38+4)
@Canselasr kaç haftalıksınız bilmiyorum ama bende 10 kg aldım 27+3 reyiz. Cinsiyet erkek ilk gebeliğimde bu kadar hızlı almamıştım troid ilacı kullanıyorum.
Canselasr ilk hamileliğimde 13 kilo aldım bu hamileliğimde 37+3 teyim 1 buçuk kilo aldım. Bebeğim şuan 3078 gram olmuş. Kiloyu kendiniz için de bebek içinde dert etmeyin. Doğum sonrası çoğu kilo gidiyor. Bebekte kiloasu az bile olsa onları güzel besledikçe kısa sürede topluyorlar. Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin ❤️
37+2 haftalık hamileyim 66 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum
Canselasr 35+4 olduk hamile kaldığım kiloya yeni gelebildim. 64le hamile kalmıştım ilk aylar bulantıdan 6 kilo verdim onlar yeni yerine geldi, doğuma kadar böyle yemeye devam edersem 70 olurum heralde. İlk gebeliğimde 13 kilo almıştım onda da hiç bulantım bitmemişti ama baya da kilo almıştım, her gebelik farklı oluyo sanırım