Kızlar ilk gebelikte 25. Haftadan sonra tansiyonum yükseliyodu bebekte gerilik başlamıştı. 30. Haftada alfamete başladk yinede 16 - 17 lerdeydi sürekli acile gidiyoduk aşırı ödemim yüzüme varıncaya kadar içinde tuz olan hiçbirşey yiyememem buna peynir bile dahil çok zor geçiyor derken protein +1 oldu ve sonra ilaca rağmen düşmeynce 36+1 de dogumum oldu. Aradan 3 yıl geçti tekrar gebe kaldım ebe bana ikinizinde hayati riski olur türü çok korkutucu şeyler söyledi ve ciddi anlamda piskolojimi bozdu bebege sevinemedm bile bi süre. İnanırmısınız hamilelik boyunca tansiyonumu bile ölçtüremedim korkudan . Ve allaha şükürler olsunki bu hamilelğimde tansiyon problemi yaşamadan bugn bebeğimi kucağıma aldım. Sadece doktorm 37. Haftada alalım dedi bi sıkıntı yaşamadan şimdi yanımda uyuyor. Kızlar sizede umut olsun ilk gebelikte benim gibi preklampsi yaşıyanlar ikincise yaşiycaksınız diye birşey yok korkmayın. Baştan beri bol su hareket ve tuzuma dikkat ettm. Umarım kimse böyle birşey yaşamaz sağlıcakla hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız❤️