Momybaby Kızlar, ödem mi şişkoluk mu bilmiyorum ama yüzük parmağımı sıkmaya başladı. Sanırım çıkaracağım ama içim buruk oldu 🥹 var mı çıkaranlar yüzüklerini bu süreçte
Aerithma Momybaby ben son zamanlarda çıkardım. Doğum yaptım 13 gün önce daha yeni takıyorum ama sıkıyor hala. O yüzden bir süre daha takamam sanırım.
Ask1907FB Momybaby mecburiyeten ilkinde çıkardım çok üzülüyordum ama eşim çıkar ddi rahatsız ediyorsa falan ikincide de daha bişey olmadı şükür
Civciv53 Momybaby başta çıkardım ilk zor oldu ama alıştım sonuçta ömür boyu değil doğumdan sonra tekrar takarım 🥰 ben kocama kalpten sevdalıyım 🤣🤪
myavocado Momybaby ben de çıkardım malesef kilo ve ödem sebebi ile 20. haftalardan beri takamiyorum 🥴 aslında çelik alyanslar oluyor onlardan almak istiyorum da denk gelmedi bir türlü
Gizem9688 Ben en basinda cikarttim. Ödem olur da sıkışır diye. 31 hafta oldu hala ödem yok ama takmadim. Dogumdan sonra takcam ama. Benim de icim buruluyor
Ervaursn Çıkardım ben kuzu doğumdan sonra iki hafta içinde anca takabilidim başta insan yokluğa düşüyor ama alışıyorsun
Fundahakanb Momybaby bebeğim bir yaşını geçince değiştirdim cünkü eski parmak yok artık :)) üzülmüyorum böyle seyler önemli severim anlamını ama çokta takılması gereken bir sey değil. Eşim de ben de genelde unuturuz takmayı 🙈
Cansu-2600 Momybaby Ben hamileliğimin ilk 3 ayında daha direk çıkarttım çünkü parmaklarım şişmişti. Alyansimda sıkıntı yaşamadım ama tek taşımı ne yaptıysam çıkaramadım kırdırmak zorunda kalmıştık ona çok üzülmüştüm hala içim buruk 😏
Hulo2105 Momybaby bütün yüzüklerim oluyor 8. Ayımdayım ama olmasa da çıkarırdım napalım. Pandora bilekliğim var o olmuyor ama anlamadım bileğim şişmiş benim de😂
AsELinAnneSi__ Momybaby ben doğumhane kapısına kadar taktım ellerim şişmesi hiç ama doğumdan sonra takamadım bir süre 🥲
SrpYlmz Momybaby ben çıkarmadım evlendim evleneli hiç hamile kalincada cikarmadim. Doğumda çıkartıyorlar mi ki
FyA Momybaby valla ben çıkardım eşim çıkar dedi ve yüzük izi hala gecmedi yüzüğün oldugu yer zayıf diğer yeri şişman çok komik oldu parmağım 🤣🤣🤣
Momybaby Kızlar, duygusallık yapmışım çıkaracağım bende 😊 hatta şuan çıkarmayı denedim çıkaramadım 🥲 bi yöntemle çıkaracağım artık…..