Minikkurabiye333 Kızlar çatlatma iğnesi vurundum bugün değerlendirme günüydü eşim plansız bir şekilde ben ustteyken boşaldı çok üzüldüm arastirdigima gore kadinin ustte olduğu pozisyon hamilelige elverişli değilmiş doğru mu sizce düşüncelerinize ihtiyacım var 😓
surmene-1967 Minikkurabiye333 olacağı varsa öyle bi oluyor ki😃 psikolojik olarak öyle düşünüp etkilemeyin kendinizi
Selma2412- Minikkurabiye333 spermler çok hareketli canım kaliteli olanlar çoktan yumurtaya doğru ilerlemiştir bile gönlünü ferah tut çok güzel haberler alırsın inşaAllah
Senmsii Minikkurabiye333 Ben tek gecede eşimin üstünde olduğum pozisyonda hamile aldım canım hemde hamile kalma ihtimalimin düşük olduğu zamana denk gelmişti hamile.kaldigimi öğrenince şok olmuştum
Rumuzsuz Benim arkadaşım çocuk istemediği için bu pozisyonu denedi üstüne hemen iç dış yıkamış. Tuttu doğdu 1 yaş aldı 😂
elif475475 Minikkurabiye333 ya havada karada tutar o kısmetinde varsa. Bence bunlara takılmayın olmuyorsa bir şeylere bağlayıp üzülmeyin. Ben 5 ay her yolu denedim bu ay umudum yoktu ama oldu. Olacağı varsa illa oluyor 🌸