tugce63 Arkadaşlar bebeğim 12 günlük 2 gündür kakasında pıhtı şeklinde kan vardı. Bugün altını değiştirirken sulu şekilde de kan geldi biraz. Bu durumu yaşayan var mı yarın doktora gideceğiz ama bekleyemedim.
Merveasm tugce63 alerji olabilir kanlı kaka dışında başka şikayetiniz var mı oğlumda doğdu 18 günlükken kanlı kaka mukuslu kaka egzama kızarlık huzursuzlukla devam etmişti
tugce63 Çocuk doktoruna götürdüm çocuk cerrahisi görmeli dedi. Sütüm yetersiz 2 saat emzirip sonra 30 cc kadar mama veriyorum
tugce63 Hilal2901 çocuk doktoru bugün alerji olabilir ama onu bu kadar erken beklemeyiz normalde dedi
Hilal2901 tugce63 beklemeden gidin ne olur ne olmaz insallah bisiy yoktur hatta mümkünse kakasının resmini çekin doktorlar daha rahat anlar
Mommytwice2 tugce63 Malesef alerji ehli Dr çok az biz çok süründük ordan oraya benim kizimin da belirtileri onbes yirmi günlükken başladı yok şu yok bu derken üç ayı buldu alerji teşhisi
Satisati Canım Doktorlar kanlı kaka gördüğümüzde hemen hastaneye goturmemi söylemişti istersen bir götür ne olur ne olmaz süt ürünlerine alerjik reaksiyon göstermiş olabilir
tugce63 Mommytwice2 ben de onu anlamıyorum doktorlar hemen Süt alerjisi diyor ama bunu anlamak o kadar zor mu bı tahlili testi yok mu
Satisati tugce63 kakasiyla birlikte gazını da çıkartmaya çalıştığı için ağlıyor olabilir benim bebeğimde kakasını yalarken ağlıyordu ebe bu şekilde dedi eğer kabız değilse
Mommytwice2 tugce63 hayir yok üç yaşına kadar yapılan alerji testleri hep yanıltıcıdır bizim hep negatif çıkardı ama belli bariz alerjisi vardı. Bir yaşında geçti çok şükür
Ebruliates tugce63 hemen alerji denmiyor doktora götürün popo da çatlak olabilr makat darlığından dolayı zorlanma dan kanayabilir. Alerji bağırsak tepkili olursa kanama olur oda bu kadar kısa sürede çıkmaz bence bağırsak zarar görecek ki kanama yapsın