Selam kızlar bende sizler gibi hep bu başlığın altında kendime umut meraklarımı gidermek için çabaladım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle şimdi gelelim benim uzun yolculuğuma ..
En başından beri şehir hastanesi takipliyim bir çok doktor denedim ama Mustafa beyden cok memnun kaldım sağolsun her zaman ilgili alakalı bir doktordu devlet doktoru olup yüzüne bakmayanlardan değildi😊 36 haftamda günümü aldım acilden 39+1 e verdiler cok uzun zaman gibiydi ama geçti bir şekilde gece 12 den sonra hiç birşey yiyip içmedim sabah acilden giriş yaptık zaten hazırda bekliyorlarmış sezeryan için geldim diyince ismimi söyleyip aldılar nst’ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı hissetmiyordum nasıl hissetmiyorsun sancıların var dediler ama her zamanki bebek baskıları sanıyordum hemen alttan muayene edip 2cm dediler acil yatış yapıyoruz belkide öyle olmasa öğleden sonra falan alıcaklardı sırayla oluyormuş çünkü beni amilyathaneye götürdüler imzalar vs derken sondamı taktılar uyuşturmadan acımadı ama sızladı yaktı anlık sonra üstümü giydirdiler götürdüler belden uyuşturuldum doktor olarak o gün Emre Sertel vardı ama girmedi sanıyorum ki asistanlar yaptı neyseki bir sorun yaşamadım ama tabi doktorun olmaması hüsrandı benim açımdan ağrı sızı hiç bir şey hissetmiyorsunuz ama ne yaparlarsa hissediyordum dokunmaları işlemleri sarsılmaları cok bastırdıklarını hatırlıyorum cocuk çıkarırken cok şükür sağlıklı bir kızım dünyaya geldi yanımda giydirip hazırladılar muayene ettiler sonra da beni diktiler dikerken cok mide bulantısı yaşadım ve öğürüp kustum ama ilaç vs yaptı rahatlattı oksijen maskesi taktı o da cok iyi geldi ekip iyiydi ama soru sordukça konuştular beni rahatlatmak için hiç muhabbet etmediler 🤣 sonra işlemler bittikten sonra bekleme salonunda durdum biraz yukarıdan hemşireler gelip teslim aldılar beni eşim kapıdaydı zaten direk haber verdiler çıktığımda da gördü zaten cok şükür herşey yolundaydı kızım yanıma gelmişti odam tek kişilikti şansıma cok büyük rahatlık oldu ziyaretçi saatinde kesinlikle kimseyi almıyorlar bu konuda biraz sıkılar hastaneden ilgi konusunda vs gerçekten memnun kaldım ama tek sıkıntı ilaç konusu oldu 12 saatte birmiş ağrı kesici veriyorlar ve gerçekten dayanılmıcak ağrılarım dikişlerim yandı ağrı kesici vurmadılar saati beklemek zorundayız dediler ve bir çok şikayet varmış bu konu hakkında 48 saat kaldık sonra taburcu olduk rabbim herkese kolay doğumlar versin ☺️Önemli olarak depend ve vücut temizleme mendili almanızı öneririm büyük kolaylık oluyor bol bol kahve için çünkü ben kızıma bakıcam diye çok kafamı hareket ettirdim ve 3 gün inanılmaz baş ağrısı çektim ve bir şekilde geçmedi çok zordu siz çok hareket etmemeye çalışın benden bu kadar 2. Kızım oldu dünyama cennetime hoşgeldiler 💕