Eylul-42 Buserkl bakmaz çocuk ortopedi var canım çocuk ortopedi bakar normal ortopediye götürüyor çocuğu mahvetmeyin
Deniz_mina Buserkl şehir hastanelerinde var MHRS de bazen çocuk bölümleri çıkıyor çıkmasa bile 182 den öğrenebilirsiniz
Buserkl HaticeTekin Eylul-42 ygulafer Bende 182 yi aradım çocuk ortapedisi çıkmadı normal ortopedi den verdi yaş sınırlaması yok denildi.
ygulafer İlk kez duyuyorum gercekten universite hastanesinde calisiyordm hic boyle bi bolum yoktu ve halada yok
gknlpln ygulafer çocuk doktorunun sevkiyle olabilir. Endokronolojiyede doktor sevk etmezse randevu alamiyosuz belki öyle bişidir.
ygulafer gknlpln cocuk endokrin farkli bisey hanimefendi ve mhrsde de cocuk endokrinden cocuk hastaliklari sevk etmezse randevu alamdigimiz gbi ismini goruyoruz ama cocuk ortopedi diye bi alan hangi sehire bakarsaniz bakin yok
HaticeTekin Buserkl Bende çocuğumu götürdüm yaklasiik 2 ay önce çocuk oprtepedi diye bişey yok yetişkin ortepedi bin içinde çocuk lar için bakan doktoelar var bizimkisi oyledi
beyza2912 Buserkl normal ortopedi çocuğa bakar. Çünkü çocuk ortopedi yok ben götürüyorum bakılıyorlar. Devlete götürmedim ben ama. Devlette de cocuk ortopedi yok. Gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz.
Buserkl beyza2912 bende ilk defa götürücem bide biraz hastane uzak kalıyor bir sorim boşuna gitmiş olmim diye teşekkür ederim 😊
Drfatma Çocuk ortopedi diye bir yan dal yok ortopedi bakar çocuğa da yetişkine de bir doktor olarak söylüyorum