selencinaar yorgun21 valla tatlının yüzüne hiç bakasım gelmiyor arada şekerim düşüyor diye yiyorum bazen
cLearQueen selencinaar 😅 ekşi ekşi erik yedim ayva yedim turşu istedim bol limonlu salata yedim sonuç kız
selencinaar Peri24 merhaba bende öyle aynı şekildee 🤣 fetal dna yı nerede yaptırdınız ve kaçıncı haftada yaptırdınız acaba
Peri24 selencinaar 10. Haftadan sonra yapılıyor 10+1 de yaptırdım 6 güne çıktı eurofins e yaptırdım 13.700 civarı
Miam selencinaar 31 haftalık oldum hamileliğimin başından beri ekşi ve tuzlu coğunlukla tüketiyorum.Kız bekliyordum hurafelere göre ama Oğlum olacak 😃
Zezezeynep selencinaar kızımda da ekşi yedim çikolatadan tiksindim ilk üç şimdide aynı ama bu defa erkek bebek ama tek fark benim işaret parmağımla yanında ki parmaklarım şişti kızımda şişme olmamıştı parmaklarında ilk zamanlarda
Nurak Zezezeynep canım ellerde şişme tansiyondan ya da tiroidden olabiliyor onlara bir baktır istersen benimde şişiyor tiroidim yüksek
mervemurat16 selencinaar ya hurafeler yalan canım o kadar tatlı isterdiki tek başıma yarım karpuz yemişliğim var kızım oldu.Yediklerin bence cinsiyetle ilgisi yok
sltn2686 selencinaar bende aynı 11 haftalık tatlının yüzüne bakmıyorum hep canım cips turşu tuzlu öyle şeyler istiyo
Esin98 selencinaar canım bende ilk hamileliğimde devamlı ekşi yedim özellikle turşu hastasıydım ve kızım oldu sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰
Dilek_04 selencinaar hurafelere inanmayın derim. Hamile kaldığımda canım sadece ekşi şeyler istiyordu kivi limon vs. Normalde tatlı seven biriyim ama 5 ay boyunca yemedim yani o derece . Oğlum olacak inşallah 👼
Sumisali_ selencinaar öğrendiğmden beri tuzlu ve ekşi yer olmuştum ta ki 20.haftaya kadar.20 den sonra tatlıya düşkün oldum kızım olacak 😊 tabi bunların cinsiyetle bir alakası olduğunu sanmıyorum normal de de ekşiyi çok severim 😊