Zehrazaras11 Merhaba kızlar , kizim 4 yaşında sürekli sacimi boyamak istiyorum diyo kuaföre gitmek istiyorum diyor çok ısrarcı acaba küçük bi tutamını boyatsam, zararlı mı? birsey olur mu ?
Rabiul Zehrazaras11 saç tebeşiri de kullandım sprey de sprey asla önermiyorum çok kötü tebeşirde kötü ama spreye göre daha mantıklı farklı renkleri olduğu için bir gün pembe bir gün mavi değişik değişik yapabilirsiniz yıkanınca hemen geçiyor sprey onun gibi değil hemen çıkmıyor yastık kılıflarına ve tişörte bulaşıyor ikiside
Huda-27 Zehrazaras11 saç tebeşiri sprey boyalar onları kullanın bu yaşta kimyasala maruz bırakmayın yada kına yakabilirsiniz hem besler saçını
Zehrazaras11 sutlukahve_ takma saçlardan alıp takıyorum ama illa boya diyor bende yapmak istemiyorum ama çok ısrar ediyor
sutlukahve_ Zehrazaras11 benim söylediğim de boya gibi ama yıkayınca geçiyor kalıcı değil yani hem hevesi gider
mervemurat16 Zehrazaras11 sprey boyalar var geçici krem boyalar var her boya kimyasaldır belki kına sürülebilir bir tutam veya saç tebeşirleri var bir nebze daha iyidir belki bilemem kimyasal hepsi sonuçta
Enfal_06 Zehrazaras11 benim görümcem çok istemişti saçımi boyat diyip duruyordu kuaföre sordum zararsız hızlı yapılabilen bi işlem 2 tutam saçına paket atarız dediler koku vs yoktu boyada sadece uçlarını boyattık hevesi kırılsın diye 3 4 ayda geçti saçından
Huda-27 Zehrazaras11 kız çocuklarında hep var demek ki benim kızımda 4 yaşında saç tebeşiriyle hevesini aldı biraz
Enfal_06 Zehrazaras11 aynen canım biz pembeye boyattık 😂 mavi istiyordu mavi bitmişti pembe yaptılar çok beğendi çocuk işte
Ygmr01 Zehrazaras11 ben sürekli saçımı boyuyordum. Alt kısmını ve renk renk. Ve aşırı yıprandı hatta en sonunda lastik gibi yandı. Bence şu an yapmayın çok yıpranıyor. Ama sprey boyalar var. Hangi renk istiyorsa o renk alıp yapabilirsiniz. Hatta en sonunda saks mavisi almıştım ben arada yaparım diye sonra unuttum gitti. Siz de öyle yapın renk renk sprey saç boyaları alın hevesi geçer zaten yapınca