Seda9507 Annecik02 ilk çocuğuma çok şey aldım. Kalıpları biraz degisken. Mesela astronot aldım 2 yaş çocuğum 1 yaşında iken küçük geldi. 4 yaş kiyafetini şuan oğlum 2.5 yaşında şuan giyindiiriyorum anca oluyor. Seneye giyemez mesala
Annecik02 myavocado evet normalde 4 5 takım çarşıdan alsam 1000 TL yi gecek bende 3 takım sipariş verdim alt üst şapka 500 TL tutdu bakalım nasıl gelecek çok merak ediyorum
Annecik02 Gulll00 hadi yaaa tühhh 3 tane 0-3 aylık takım siparişi verdim inşallah minicik gelmez en azından giydirebileyim biraz 😭
Gulll00 Annecik02 var degisimi. Ama degisim kargo ucretini sen oduyorsun. Bi de etiketi falan koparma varsa yani. Peketleri de guzelce ac duruma gore iade de skinti yasama
Annecik02 yalandunyaa 6-9 ay alırsanız tam olur bence yeni doğana ama çok hoş takımlar birazdan resim atayım isterseniz 0 3 ayın altları olur ama üstleri küçük gibi.. ama çok güzeller
Ummuarbc Annecik02 kıyafet olarak ben modamizbir den aldım canım çok kaliteli ve uygun fiyatlı oraya da bir bak
Annecik02 Gulll00 saol canım msj attım değişim yok ama iade edebilirsiniz dediler karşı ödemeli gönderin dediler kargo istemediler