klbkvadisi Edizhr merhaba ben kullandıktan sonra adet gördüm adet bitiminde değerlendirdik yumurtlama günümü tam bilmiyordum düzensizdim 15-20 gün değerlendirdim o ay hamıle kaldım haptan mı allah tarafından mı bilmiyorum hap sadece bi vesile de olmuş olabilir
Edizhr klbkvadisi olabilir canım işte haptan sonra hamile kaldım diyen olunca post açayım dedim maşallah gerçekten de kalan cokmus
Edizhr Kızlar birde birşey soracağım ben diş ağrısı için antibiyotik kullanıyorum cuma son günüm ben bu duphaston hapı kullansam zararı olmaz dimi antibiyotikle hocaya sormayı unuttum hapıda kullanmadım dün cumayı bekliyeyim dedim fikir verecek olan varmı
Yasemin1408 Kizlar duphaston adet sokturucu olarak mi kullaniliyor ? Yani ben dupjaston bttikten sonra yumurta toplama isleminden sonra tatile gdecektim sorun olur mu? Suan olaya asiri fransizim
Feride_01 Edizhr bende kullandım eğer hamile kalırsan bebek tutunması için dedi doktor kalmazsan regl düzenliyor ve hamile kaldım tutunmasına yardımcı oldu
ufbus010315 Edizhr bennn pcos vardı doktorum 3 ay kullanmamı söyledi günüm geçerse hemen test yapmamı söyledi ben 2 ay kullanıp bıraktım 3. Ayda hamile olduğumu ögrendim adet söktürücü olarak biliniyor ama bebegin rahme tutunmasına da yardımcı oluyomuş hamile kalmak isteyenlere de veriyolar yani bana bu sebeple verdi hatta bu ilacı kullanırken ögrenir sen de korkma bebege zararı olmaz demişti
Edizhr ufbus010315 anladım canım bende antibiyotik kullanıyorum ilaca korkumdan baslayamadim ya antibiyotikle kullansam bir şey olur mu ki
ufbus010315 Edizhr doktorunun numarası falan varsa doktoruna sor yoksa eczeneye sorabilirsin daha iyi bilgi verirler
Edizhr ufbus010315 devlete gittiydim canım neyse cuma dişe gideceğim zaten o zaman duruma göre başlayacağım
Yagmuraktas23 babyiscoming_ Evet bende kullanıyorum şuan 7 haftalık hamileyim doktorum kullanmaya devam et dedi düşük riskini önlüyormuş bebeği rahime yerleştiriyormuş sanırım 3 aya kadar kullanacağız. Sonra yavaş yavaş bıraktırıyormuş doktor
Yagmuraktas23 Fekf Evet sabah akşam içiyorum içinde 20 tane olduğu için çabuk bitiyor ilaç sağlık ocağından 3 kutu yazdırdım ben