Cansu-2600 Aya toplamda +8 kilo ile merhaba hanımlar sizde durumlar nasıl çok kilo almışmıyım? Hamile kaldığında 54 kiloydum şuan 62
[silindi] Cansu-2600 Tedaviler sebebiyle bebek isteme sürecime 56 kg ile başlayıp 68 ile hamile kaldım hâl böyle olunca kendimi sıkmadan dikkat ederek 6. Aya72 kg geldim tabii diyetisyen desteği ile inşallah 75 ile doğurursam eski halime dönmem çok kolay olur🥲
Alparslanmom__ Cansu-2600 ben 8aylik hamileyim 6kg aldm şimdiye kadar bebeğimin kilosu iyi masllah🧿🙏👼
Babymom07 Çok iyi maşallah bende 7. Aya kadar 8kilo ile tamamladım şu an 12yi bulmuştur diye düşünüyorum
busraburakefe 7 aylığım 7 kilo aldım toplamda. Sağlıklı beslenme işine devam edersem inşallah 15 i geçmem sonrasında vermek çok zor oluyor
kardelen54 Almamışsın çünkü kilon normal bende 20 haftalik hamileyim 2 kilo aldım 62 oldum eğer boyunda normalse sorun olmaz bu saatten sonra çok almamaya bak
kardelen54 denizleo09 bence çok değil ben bu haftalara 8 10 kiloyla giren gördüm ama sen bu saatten sonra çok alma ayda 1 kilo al yeter bende dikkat edicem artık 68 le doğuma girmek hedefim tabi öncelik sağlık kilo verilir
sltn2686 11+4üz 2 kilo aldım çokmu acaba hiç bulantı yaşamadım ben en fazla 12 kilo almak istiyorum da