ngksu Kızlar elektrikli olanlar ciddi yüksek fiyatlı,manuel kullanım hakkında deneyimlerinizi yazarmısınız öneren varmı ? Yoksa her koşulda elektrikli mi ? Manuel kullananlar bunu bilen kullanan varmı memnun olan ?
Gmz09 ngksu ben buradaki öneriyle bebebao aldım ama flanş ucunu yanlış hesaplamışım ona rağmen iyi süt çıkartıyor.Lansinoh manuel de aldım iki kere kullandım ikisinde de süt kanallarım tıkandı bence almayın ve kullanmayın. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben bir de hastane tip pompa kiraladım 1 aylık 800 tl iki ayda 1600 yine uygun ve performansı çok iyi
Enfal_06 ngksu mamajonun elektrikli süt pompası indirimde e bebekte ben onu aldım elektrikli olanlar hem masaj hem sağım yapıyor ben elektrikli aldım
Annecik02 ngksu dolap yada gardrops uygulamalarında elektrikli pompalar çok var uygun fiyata.. kaynar su ile sterilize edilip kullanılabilir.. çoğu da az kullanilmis
Gmz09 Zhrn hesaplamadım aslında ben 28 aldım sonra büyük olduğunu farkettim 24 aldım iki numara vardı zaten
Gmz09 Zhrn büyük olanda hayır çok boşluk vardı.Eğer sürtünme varsa küçüktür flanş ucu.benimde çok kafam karışmıştı.