Mariacan Arkadaşlar merhaba 28 haftalık gebe hastaneye gittim doktor bana dedi ki bebeğin başı aşağı inmiş ama herhangi bir sorun olmadığını söyledi normal doğum çok yapmak istiyorum doktor dedi normal doğum şu an gözüküyor ama Fakat ben bu durumda korkuyorum acaba bebeğin başı tekrar yukarı doğru gidebilir mi ve bir de bebeğin kilosu 1.3111 gram boyu da 33 santim haftasına göre kilolu mu değil mi
Enfal_06 Mariacan haftasına göre kilosu iyi ama şu an doğum gerçekleşmez ki bebek pozisyon değiştirebilir daha doğum pozisyonu demesi için çok erken
Alparslanmom__ Mariacan merhaba ben 30 haftada kontrole gttgmde bebeğimin başı asagidaydi 33. Haftada gttm bebeğim sol tarafa doğru yatmis değişebiliyor çok dönüyorlar çünkü bende normal doğum istiyorum ama bakalm son ana kadar belli olmuyor bebegm nasl gelmek istiyorsa öyle gelsin sağlıklı hayrlı şekilde diyorum
Ebbruc Mariacan kilosu haftasına göre uyumlu , bebekte doğuma kadar döner daha bunu düşünüp kendinize stres yapmayın
Mariacan Enfal_06 biliyorum Doktor öyle deyince bir yandan mutlu oldum bir yandan da içime korku Girdi dedim belki bebek pozisyonunu değiştirebilir yine tekrar yukarı gelebilir bu sefer de sezeryan derler
Enfal_06 Mariacan bebekler hiç durmuyor sürekli pozisyon değiştirebilir bu normal bişey kanama su gelişi acilma olmadığı sürece istediği kadar doğum pozisyonu alsın doğum olmaz çünkü durmaz ki öyle bebek sürekli yer değiştirir
sumkiz Doktorunuz gerekli olan bilgileri vermiş. Bu tür konularda herkesin tecrübesi farklı olacağından bence kafanızı karıştırmayın. Her şeyde yolunda şükürler olsun ki diyip devam edin yaşamınıza derim ben. Örneğin son haftalarda hep kafası ters olan son gün kafası dönen bebekler ve normal doğum olan durumlarda var. 🙏🏻 sağlıklı günler diliyorum
bituhafanne Bebeğin pozisyonu daha çook değişir canım, pek takılmamaya çalış. Benim 32. haftaya kadar başı aşağıdaydı, 34. haftada kontrole gittiğimde makat geliş dedi doktorum. 36.haftada tekrar döndü🙂↔️