Nurrrrr Gulsedogan yok canım benim tanıdığım cok insan öyle ve cocuklarıda öyle yeğenlerimde var kışın doğan cok ayrı bir güzellikleri var 👍🏻👌
Gulsedogan Nurrrrr bnm bu 4 cü ikisi yazın 6 ayda birisi 4 ayda buda bakalım kışın görecez farkı işallah bu okulda zekalı olur
Miss Derya341986 benimde erkek biraz geç geliyo erkekler ya kış bebekleri birde benim kardeşim 41 haftada doğdu🙈
karahanzynep Derya341986 39+4 sancim yok ama acilma var suniyi denicek doktor olmazsa sezeryan ypcak banada
SeherNilgnBakrc Derya341986 38.haftaya girdik merakla bekliyorum ne zaman ve nasıl gelecek 😳 sanki hiç gelmeyecekmiş gibi hem rahat hem gerginim duygular çok karışık
Gamze_yavrukus SeherNilgnBakrc aynı bende öyleyim değişik bir his var içimde her ağrıya gelecek diye bakıyorum ilk doğumum olacak birde hiçbirşey bilmiyorum 🤔 nasıl olacağı hakkında gelsin artık diyorum bolca dua ediyorum 😊
Tugba07 SeherNilgnBakrc Ben de ayni durumdayim 38 oldum her an gelebilir gibi hissediyorum. Ama bor yandan da hic dogurmicakmisim gibi geliyor☺️ Ayy heyecanda var tabi. Tuhaf duygular 🥰
SeherNilgnBakrc Hafizeipek bende de hiç hareket Yok hanımefendi kıpır kıpır umarım bu hareketlilikle kendini dışa doğru ittirir de beni pek zorlamaz 🤣🤣
Mslali Derya341986 38+5 oldum 😒 insanın sabrı tükeniyor bel sırt ağrıları bir yandan tuvalet faslını hiç saymıyorum allah var yani evlat öyle başka bir şeymişki nelere göğüs geriyor insan 🧿
baharselotanem09 39+3,pazartesi geceden beri düzensiz yalancı sancılarım var,salı sabah nişanim geldi,sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum,Rabbim bir avazda kurtarsın hepimizi 💗💗
Nursen21 Derya341986 son günler geçmiyo değilmi 😅😊 Benim iki ayım var banada günler yıl oldu sanki sancılarda çoğalıyor tabi Uykularda düzensiz oldu 🤦🏻♀️ Bakalım siz daha doğurmadınız bize ne zaman sıra gelecek 😅🤰🏻🤱🏻